Sterk van die dekselse STERKSTOKERS

Wij blijven vechten voor gin! De populariteit van dit godenvocht mag dan misschien in verval zijn, wij heulen niet mee met de wolven in het bos. Sind mei van dit jaar pakken ze bij Sterkstokers – gekend van heel wat gins voor voetbalclubs – ook uit met een eigen gin: De Thomas Gin nr.21. Maar kom, omdat ook stokers met hun tijd mee moeten doen ze er ook een hippe vermouth bij: de Cameo. Twee drankjes waar het moeilijk nee tegen zeggen is.

Jaren vakmanschap

Het eerste wat in het oog springt zijn de prachtige flessen. Een plezier om boven te halen, dat is zeker. De matgroene flessen zijn vernieuwend en de inhoud niet te versmaden. De Thomas Gin nr. 21 is een krachtige, ambachtelijke gin met een krachtig pallet aroma’s. De gagel, bergthee en rozemarijn zorgen voor een smaak die bijblijft. Ook kardemom en bergamot zijn aanwezig, net als een aantal geheime kruiden.

Naast de gin pakte Sterkstokers ook uit met een rode en witte vermouth: de Cameo. Ze worden beide gestookt in het kleine atelier in de Kempen en dit volledig artisanaal. Sinas, tormentil en kruidnagel vinden hun weg in de rode variant, die semi-zoet is en perfect on the rocks valt te drinken. In de witte smaak je dan weer iriswortel, kaneel en paardenbloesem. Deze variant is dan weer semi-droog en leent zich net als de rode voor on the rocks of de verwerking in een cocktail.

Het volledige verhaal achter de Sterkstokers lees je trouwens hier.

Ontdekken?

Wil je deze heerlijke varianten van Sterkstokers ontdekken? Terecht! Bestellen kan op de website van Sterkstokers zelf, maar net zo goed en voor dezelfde prijs bij de vrienden van Luxury For Men. Wie weet vind je daar nog wel een set bijpassende glazen of accessoires!

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Rock 'n Roll wijnen bij Start2Taste!

Wijnhandelaar ze zijn er in alle maten, kleuren en geuren. Nu zijn we geregeld ...

Als de wagen net een tikkeltje te duur is: Lamborghini Wave Tenjin 2

Sneakers je kan er niet genoeg van hebben: duur of goedkoop, het maakt niet ...

Must Have! Machine die ijsblokjes van Gin Tonic maakt!

Zomers weer, dat nodigt uit tot een zomers drankje! Zoals jullie weten en al ...

Hosting door Fraai