Leentje Jorissen is gulzig in alles!

Toen we Leentje contacteerden was zo nog Miss Limburg. Ondertussen is een anders schone met het kroontje weg, maar dat maakt ravissante Leen niet minder boeiend natuurlijk. De studente marketing mag dan wel in het verre Limburg huizen, ze is voor haar modellenwerk geregeld op pad. Zo valt ze ook geregeld op de shows van Ocean Couture, het gekende badpakken label te spotten! Tijdens één van deze opdrachten wisten we haar met de benen op de stoel te klemmen en wat vragen te stellen. Veel tijd hadden we niet, maar de tijd die we hadden was voldoende om onder de indruk te geraken.

Leentje shoot, wie ben je?

Eigenlijk is mijn naam Leen Jorissen heren. De meeste noemen me wel gewoon Leentje, de schuld van mijn ouders, die noemen me al van kleins af aan zo. Ik ben 19 lentes jong en woon in het Limburgse Zepperen. Ik ben enig kind en studeer momenteel Marketing aan de PXL in Hasselt.

Je bent ook model als we het goed begrepen hebben? 

Klopt, al zo’n 4 jaar nu! Tot vorige week was ik ook Miss Limburg, maar die titel ben ik ondertussen kwijt. Vorig jaar heb ik dan ook meegedaan aan Miss België. Ik was bij de laatste 12!

En heb je nog andere activiteiten?

Tgoh, op deze moment slorpen mijn studies en het modellenwerk me op. In het verleden heb ik wel getennist.

Och wij hebben ook voor niks nog tijd, dat is geen ramp! Hoe ben je eigenlijk in het modellen bestaan gerold?

Boetieks begonnen me te vragen om in hun shows te lopen en zo is de bal eigenlijk aan het rollen gegaan. Nu doe ik het meer en meer en ik vind het ontzettend fijn. Zo was er dit jaar al een tour voor Indola, waarvoor ik 3 dagen door Nederland toerde. Ik mocht de nieuwe haartrends showen, super leuk!

Jens, is dat ook niet iets voor jou? Haarmodel? Soit, Leen, hoe zou je je karakter omschrijven?

Ik ben een doorzetter, zeker als het wat moeilijker wordt! Als iets niet direct lukt zal ik het blijven proberen. Familie is ontzettend belangrijk voor me. Daarnaast heb ik ook een sterk karakter en weet ik perfect wat ik wil. Mensen kunnen ook altijd op me rekenen.

Mooi mooi, nu een iets andere vraag. Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt?

Voor jullie een vraag en voor mij een weet! Only God knows! Wat al wel heel lang op mijn bucketlist staat is een road trip over Route 66 in de USA.

Nu stellen we eens een serieuze vraag… Soit, waarom moeten onze lezers je volgen op de social media?

Tgoh, ik probeer alleen maar foto’s te posten van de leukste momenten die ik in mijn dagelijks leven meemaak, meer is het niet.

Lijkt ons ruim voldoende! Heb je trouwens momenteel een vriend?

Er begint iets te bloeien… Hij kwam recent nogal charmant uit de hoek en…

Nog, nog, we smelten bij zoveel romantiek. Welke tips kan je andere mannelijke exemplaren nog meegeven?

Wees niet te macho, stap in real life af op een persoon die je wil leren kennen en niet via de social media. Een beetje ballen aan het lijf mag wel. Wees recht voor de raap en draai niet rond de pot.

BAM! Half mannelijk Vlaanderen moet afhaken. Heb je nog een aantal hotspots voor ons, en dan bedoelen we om te eten?

Café Latino in Hasselt voor Mexicaans en Spaans! Ontbijten doe je bij Alice in Gent en voor culinair genot bij La Botte in Genk.

Wat een wereldburger, maar vriend Peppe zal het vast en zeker graag lezen!

Om af te sluiten Leen, wat wil je nog bereiken?

Ik ben razend ambitieus en wil nog ontzettend veel bereiken, dit zowel in mijn modellencarrière als met mijn studies.

Meer weten over Leen en haar modellencarrière? Volg haar op Instagram en Facebook. Maar als je haar echt wil leren kennen, zal het toch in real life moeten. Wij garanderen je, het is de moeite. Succes!

Credits: Robbert Poel / Julien LVRVR

 

But first… you know what comes next… #selfie #tomorrowland #versuz #girls #blonde #brunette #hostesses @lunastevens1

Een bericht gedeeld door Leentje Jorissen (@legiorgiodimatta) op

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Instatrend: Glitters op billen!

Beroepsmatig brengen we natuurlijk best wat tijd door op Instagram en de laatste nieuwe ...

Kim Van Oncen, laat het hartje sneller bonzen

Kim Van Oncen beschrijven in één zin? laten we het houden op…’Look like a ...

Femke Roelandt, een heldin om van te houden!

Heldinnen…spontaan denken mensen dan aan fictieve figuren uit films, games of één of andere ...