WTF? Barbie laat aan haar borsten zitten voor goed doel!

Komend weekend vindt in Utrecht het erotica-evenement Kamasutrabeurs plaats. Trouwe lezers van Whatmatters zullen er ongetwijfeld bekende gezichten tegen het lijf lopen. Niet alleen ex-P-Babe Geneviève Fox ga je kunnen spotten, ook Kelly Van Hoorde, die we onlangs nog konden bekijken op Kamping Kitsch, zal er tussen 29 september en 1 oktober alvast het beste van zichzelf geven. Als we onze bronnen mogen geloven staan er een nieuwe shows als Catwoman en als oma op het programma.

Echter, het grootste nieuws komt van Samantha van der Plas, beter bekend als het Nederlandse realityfenomeen ‘Barbie’ uit onder meer ‘Oh Oh Cherso’. Om een goed doel te steunen gooit de blondine haar borsten in de strijd. Bezoekers van het erotica-evenement mogen, mits een kleine financiële bijdrage, even aan haar borsten voelen.

“Je moet niet betalen om aan me borsten te zitten, dat mag. Als je geld doneert doe je dat aan het goede doel en niet aan mij”, verduidelijkt de nobele Samantha op Facebook. Het geld gaat dus in ieder geval niet naar de zoveelste borstvergroting van de 28-jarige blondine.

https://www.instagram.com/p/BWj7b5tBaj6/?taken-by=samanthaenfriends

Waar het geld dan wel naartoe gaat is nog helemaal duidelijk.  De realityster is nog op zoek naar een goed doel ‘dat bereid is om het geld aan te nemen’. “Niet ieder goed doel vindt dit namelijk een topidee heb ik ondervonden.’ gaat ze verder.  “Ik dacht, geld is toch geld maar niet iedereen wil blijkbaar dat geld. Hopelijk mag ik veel geld doneren aan een mooi goed doel.”

Samantha, aka ‘Barbie’, is niet de enige die zich op de Kamasutrabeurs gewillig zal laten betasten. Ook Geneviève Fox, die we eerder al aankondigde als gaste, en naast P-Babe ook gekend staat als deelneemster aan de ‘Oh Oh Cherso’-opvolger ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ (Mallorca ipv Chersonissos nvdr.), geeft een lichaamsdeel aan gulle gevers. Volgens Samantha mag je aan ‘der billen zitteeeehhh’…iets wat Samantha, aka Barbie, ook zelf gaat doen als Geneviève dit toelaat. Dat wordt een heet weekendje, daar in Holland.

Credits coverfoto Samantha: Facebook/Mitchell Mooij/MooijProducties

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Eminem, Beyonce & The Weekend zijn de headlinders van Coachella 2018

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was vorig jaar net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk ...

Knallen op Kleinhouse Open Air!

Nu het zonnetje weer wat harder straalt en we de regenbui voor lief nemen, ...

Zet het weekend bruisend in! strEAT (XXL) in het FelixPakhuis

Helaas leven we niet in Miami, Bahama’s of tellen we ons geld niet op ...

Hosting door Fraai