Waarom Chrissy Teigen geen food-posts meer shared op Instagram?

Welke man kent Chrissy Teigen niet? De vrouw van geluksvogel John Legend is naast een toegewijde moeder ook een Instagram-mokke, model, auteur, actrice en presentatrice. Multi-getalenteerd dus! Wel is ze sinds kort gestopt met één activiteit, namelijk het posten van ‘food-foto’s’ op Instagram.

Waarom? ‘”I miss posting food on my instagram,” vertelt ze. “I have such pretty photos but I feel like everyone just wants butts now. So I Snapchat the food.”

Wij mannen vinden het niet erg dat er meer nadruk gelegd wordt naar haar sexy zelve. En dames die toch geïnteresseerd waren naar de eetgewoontes van deze ultra-sexy knappe hinde kunnen nog altijd terecht op Snapchat. Wij gelukkig, zij gelukkig…wat is de wereld toch mooi, nietwaar?

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Isabelle & Olivia Mathers is Whatmatters

Daar de herfst in Australië zijn intrede heeft gedaan en de winter stilaan voor ...

Mooi Manusje-van-alles, Kelly Huysmans

Het gebeurt bij Whatmatters niet zoveel dat wij omver geblazen worden. Vandaag was het ...

Whatmatters op cursus bloggen bij knapperd Julie Van den Berg

Whatmatters is in volle opbouw…de grote lijnen zijn uitgetekend, de site loopt goed, de ...

Hosting door Fraai