Waarom Chrissy Teigen geen food-posts meer shared op Instagram?

Welke man kent Chrissy Teigen niet? De vrouw van geluksvogel John Legend is naast een toegewijde moeder ook een Instagram-mokke, model, auteur, actrice en presentatrice. Multi-getalenteerd dus! Wel is ze sinds kort gestopt met één activiteit, namelijk het posten van ‘food-foto’s’ op Instagram.

Waarom? ‘”I miss posting food on my instagram,” vertelt ze. “I have such pretty photos but I feel like everyone just wants butts now. So I Snapchat the food.”

Wij mannen vinden het niet erg dat er meer nadruk gelegd wordt naar haar sexy zelve. En dames die toch geïnteresseerd waren naar de eetgewoontes van deze ultra-sexy knappe hinde kunnen nog altijd terecht op Snapchat. Wij gelukkig, zij gelukkig…wat is de wereld toch mooi, nietwaar?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 8

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Bregje Heinen, één van Nederlands betere exportproducten!

Dat ze bij onze noorderburen aan de lopende band babes produceren, dat was ons ...

Hosting door Fraai