Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, verzekerde ze ons. En of we dat snel gaan doen. Nadat ex-K3-tje Josje afgelopen week al een behoorlijk hete coverfoto op de mensheid losliet, heeft ze gisteren alvast een minifragmentje van haar eerste solonummer op de wereld losgelaten. Hoewel een korte fragmentje exact 5 noten lost, is het in hit in wording, laat dat duidelijk zijn. Daar zal de clip alvast voor zorgen.

Diezelfde 5 noten laten er ook geen twijfel over bestaan. De single, die de titel ‘Gasolina’ meekrijgt, zal helemaal anders klinken dan bijvoorbeeld ‘Heya Mama’. Hoewel…misschien roepen wij wel op ons ‘mama’ als we de volledige clip te zien krijgen.

Of we ook een glimp mogen opvangen van haar nieuwe ‘Just Do It’-snit Down Under, is nog niet bekend. Later deze week meer!

https://www.instagram.com/p/BZc5oqIFtZn/?taken-by=josjecoos

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

39-jarige Pussycat maakt ons nog altijd dol(l).

39 jaar en nog steeds een body waar vele jonge twintigers van zouden gaan ...

Onze 7 RIO babes

Brazilië, Rio, voor ons zijn deze 2 namen al genoeg om bij weg te ...

Dimitri Vegas & Like Mike op 2 in DJ MAG Top 100

Feestje in Amsterdam gisteren tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Onze nationale DJ-rotsen, euh, trotsen, ...