De comfortabele stappers van LRNCE

Comfortabele stappers? Natuurlijk denk je dan waarschijnlijk onmiddellijk aan sneakers, maar er zijn ook andere oplossingen. Het Belgische LRNCE bijvoorbeeld. Zij pakken immers sinds uit met comfortabele instappers (ook voor mannen) geïnspireerd op cults en gewoontes van oude stammen. Laurence Leenaert weet duidelijk waar ze mee bezig is.

Made in Marrakech

Het label grijpt terug naar authenticiteit en handgemaakte items die comfort, maar ook traditie uitstralen. Zeg maar dag met je handje tegen de fast fashion. Vakmanschap en stijl ontmoeten elkaar in een collectie die zich heeft laten inspireren door Marokko. De plek waar Laurence ondertussen ook woont.

In Marrakech gaan lokale ambachtslieden voor haar aan de slag. Daar komt dan bijvoorbeeld de Moïes uit voort, een fijne lederen slipper voor mannen. Voor 125 euro tik je deze online op de kop. 100 leder om comfortabel mee door de woonkamer te struinen of naar het strand te gaan, al zal dit nu hopelijk voor jou in het buitenland gebeuren. Je hoeft trouwens helemaal geen Berberse broeder te zijn om je aan deze instappers te wagen. 

Naast deze slippers vind je ook tapijten en andere Oosterse interieurspulletjes op de site. Ideaal om je mancave wat huiselijker te maken of je vriendin eens te verrassen met een leuk en origineel cadeautje.

Vast staat dat we van LRNCE het laatste nog niet hebben gezien.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

3 keer los in de broek!

Je zal je broek maar moeten afstropen en daar in een boxershort van bij ...

De stijlvolle manchetknopen van Oh My Got

Manchetknopen mogen dan misschien minder populair zijn dan in een wat verder verleden, een ...

Pure bagger

Ok, één lid van de Whatmatters-redactie geeft het alvast toe. Ja, er zijn Nike ...

Hosting door Fraai