Anna Herrin mag ons gerust een lesje leren!

Zelden tot nooit vallen we nog in katzwijm voor een model, gewenning weet je wel… Van Anna Herrin daarentegen krijgen we het best wel warm, maar dat kan ook aan de exotische setting liggen waarin ze meestal lijkt te vertoeven. Met een garderobe die uit niet meer lijkt de bestaan dan 400 bikini’s is dat ook niet zo verwonderlijk. Dit model uit de ELITE Model Management stal onderhoudt haar kleurtje, dat is wel duidelijk.

Deze durfal deinst er niet voor terug om op een motor te springen of een extreme sport uit te oefenen. Ook van een beetje naakt is deugniet Anna niet vies. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heer Instagramvolgers boomen.

In een interview met GQ valt te lezen dat ze ook effectief de comments op haar posts leest. Alleen dat lijkt ons al een fulltime job, maar laat dat jullie vooral inspireren.

Opgroeien deed ze in Florida en als ze geen model was geworden had ze voor lerares gegaan. Ons mag ze alvast een lesje komen leren…

Squiggle squiggle. 〰〰 @france.and.jesse #squiggletits #lizardlife

Een bericht gedeeld door Anna Herrin (@annaherrin) op

Don't get your panties in a bunch. @frorojas

Een bericht gedeeld door Anna Herrin (@annaherrin) op

Pinkies up, keep it KLA$$Y @france.and.jesse

Een bericht gedeeld door Anna Herrin (@annaherrin) op

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Wij gingen naar de Kuip met LAURA VORSSELMAN

We hadden graag gezegd dat Kevin de Bruyne ons persoonlijk had uitgenodigd om zijn ...

Koop haar lingerie met jouw initialen in!

Nog een goede 1880 uur en het is weer zover. Dan moeten we met ...