Wij behoren tot The GoodPeople

Waarom ondergetekende redacteur zo laat zijn favoriete hemden merk in de kijker plaatst? Geen idee eigenlijk, gewoon over het hoofd gezien. Laat ik dat dus maar snel even goed maken. Alhoewel, de hemden van The GoodPeople moet ik hopelijk aan niet te veel van onze lezers meer voorstellen. Iedereen kent die ondertussen toch?

Fan van The GoodPeople

Dit label verovert al enkele jaren meer dan enkel mijn kleerkast. Speels, casual, edgy, maar soms ook gewoon gekleed: The GoodPeople heeft het allemaal. Nooit under- of overdressed. De hemden mogen dan als gegoten te zitten, de collectie gaat een stuk breder. Zo kan je ook voor accessoires en blazers bij het label terecht. De schoonheid? Die zit hem bij The GoodPeople heel vaak in de perfect afgewerkte details, vaak met een twist.

Dit Nederlandse label werd in 2007 opgericht en valt te herkennen aan de karakteristieke wolk in het logo. Neem gerust eens een kijkje op de site als jullie het label nog niet kennen. Wedden dat jullie het met me eens zijn. Toch niet? Laat het me gerust weten, dan discussiëren we er wel even over.

FacebookInstagram

 

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Knapperd Sarah breidt ‘La Michaux’ verder uit!

Tijd voor een update bij een koffie (lees als wit wijntje)… Ongeveer een jaar geleden ...

Shana Jans & Mister Bean, een bizar koppel

Dames met een schoenenverslaving zo kennen we er wel meer. Wij beginnen alvast de ...

Wij ontmoetten WAG & Blogger Pamela Reif, Hunkemöllers nieuwste schatje

Pamela Reif, wie heeft er al van deze Duitse schoonheid gehoord? Vanaf nu zeker ...

Hosting door Fraai