The Mansquare: het walhalla voor de man l The Gentleman’s Fair

Ben je de trotse bezitter van een echte mancave, maar kan je nog wat spulletjes gebruiken om deze te vullen? De inspiratie vind je ongetwijfeld bij ons, maar de spulletjes die zal je toch echt ergens anders moeten halen. Als we je dan toch een tip mogen geven, kijk eens bij de rekels van concept store The Mansquare, het vroegere PV Sound.

Het walhalla voor de man

Met een term als het ‘walhalla voor de man’ trek je natuurlijk onze aandacht. Naast audio en electro, kan je in The Mansquare ook gin, herenkledij en zelfs een heuse knipbeurt krijgen. Zo heb je op zijn minst geen haar liggen in je cave!

De elektronicazaak PV Sound in Tielt onderging enkele maanden geleden een stevige metamorfose en opende op 1 september met een volledig nieuw concept de deuren. Als pure elektronicazaak werd het moeilijk concurreren met de online shops, maar dit nieuwe concept zou wel potten kunnen breken. In de winkel zelf draait het om beleving. Zo zullen geregeld chef-koks de eilanden onveilig maken, krijgen bloggers en blogsters er vrij spel en kan alles geprobeerd worden. Alles is netjes opgedeeld in verschillende zone’s. Je drinkt er koffietje, laat er bij de barbier je snor of baard onder handen nemen en snuistert er tussen de spulletjes. Waarom zou je nog online willen kopen?

Ontdekken doe je deze zaak in Tielt, maar een voorsmaakje kan je krijgen op de Gentleman’s Fair. Deze beurs voor de moderne man gaat door van 10 tot 12 november in Waregem Expo. Ontbreken is geen optie!

 

 

 

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De 'Smart Luxury' van Aurélien

Kan je nog wat extra flair in je kleerkast gebruiken? Maar ontbreekt je de ...

Perfecte koffie on-the-go!

Elke dag een ferme shot koffie: we kunnen niet zonder. De ogen openen anders ...

Heerlijk, elkaar met spuugballetjes bekogelen: SPITBALL BLASTERZ

Nadat we eerder al vrienden en collega’s met elastiekjes konden bestoken is er nu ...

Hosting door Fraai