Op date? Deze vragen stel je best niet!

Niets zo spannend als een eerste date. Best lastig ook. Je wil een goede indruk nalaten, je wil haar ook beter leren kennen maar ondanks het onwaarschijnlijk een moordgriet is, mag het uiteraard ook niet overkomen als een politieverhoor na één of andere moordzaak. Wij hebben alvast 5 vragen die je wel mag stellen en 4 die je zeker moet laten! Succes!

Vijf vragen van succes

1. Wat is je droombaan?
Een ideaal bruggetje! Zo kom je ook snel te weten wat haar huidige baan is én belangrijker, wat de ambities van deze meid zijn. Hieruit kan je ook afleiden of deze knapperd eerder dromerig of eerder realistisch is.

2. Wat is het beste wat je de afgelopen tijd hebt gelezen?
Zo krijg je wat inzichten in wat zij leuk vindt. De Flair is misschien geen al te best antwoord…hoewel. Leest ze niet, moet je voor jezelf maar uitmaken of dit al dan niet een afknapper is. Wie weet heeft ze er een goede reden voor en gaat het gesprek makkelijk deze richting uit.

3. Waar ben je naar opzoek in een relatie?
Ok, cliché! Maar toch…wie wil zijn tijd verprutsen aan dames waarmee je zeker geen toekomst hebt? Hierdoor weet zij ook gelijk wat jij wil. Dat voorkomt alvast een hele hoop problemen achteraf.

4. Heb je broertjes of zusjes?
Tenzij je vraagt…heb je een knappe zus. Dat wekt niet zoveel vertrouwen op. Doch, door over haar familie te praten, voelt je date zich meteen op haar gemak. Bovendien weet je zo meer over haar achtergrond. Je kunt het dan hebben over waar zij is opgegroeid en misschien heb je zo wel meer raakvlakken dan je had verwacht.

5. Wat is je leukste vakantiebestemming?
Altijd een voltreffer. Vragen over de reizen die zij heeft gemaakt zal jullie allebei in een goede, ontspannen stemming brengen. Wie houdt er niet van vakanties? Let wel op, op een eerste date een eerste tripje voorstellen zouden we niet direct aanbevelen. Komt nogal opdringerig over, niet?

Vier vragen tot mislukking

1. Hoe lang ben je al single?
Not done! Hoe graag je het ook wil weten, Het herinnert haar alleen maar aan vorige relaties en dus niet aan jou. Bovendien raak je zo misschien een gevoelige snaar, kan er zomaar een ex tussen zitten waar je niet aan kunt tippen of doet ze (onterecht) nog eens beseffen dat alle venten kl**tz*kken en in haar ogen niet te vertrouwen zijn. Geen goed plan dus.

2. Wie zou er bij je droomdiner aanwezig zijn?
Cliché, infantiel en gewoon pokkesaai. Bovendien is het een lastige vraag om serieus op te antwoorden. Bovendien ken je een aantal mensen van haar lijstje niet en heb je er zelf geen bal aan.

3. Zullen we volgende week weer op date?
Deze vraag hoor je niet te stellen…het antwoord op deze vraag dien je te voelen. Twijfel je? Dan is het antwoord meer dan waarschijnlijk nee.

4. Op wie heb je gestemd?
Politiek mengen met een eerste date is vragen om problemen. Je bent het of met elkaar oneens of je komt enorm saai over. Twee No-Go’s.

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

7 tips om dit weekend een vrouw te verleiden

Niet dat we superhelden waren in onze jonge tijd, maar toch … Ergens zullen ...

5 goedkope manieren om te daten

Er zijn zo van die periodes dat je niet overloopt van het geld. Als ...

5 zaken die jij doet en elke vrouw haat!

Je doet het elke dag en vrouwen haten het! Ze zullen het je misschien niet ...

Hosting door Fraai