4 voordelen aan gedumpt worden!

Yep, het is zover: je bent bij het oud huisvuil gezet. Gedumpt worden hoort bij het leven, maar dat maakt het er natuurlijk niet altijd makkelijker op. Het helpt natuurlijk als je geen losse handjes hebt, het karakter van een psychopaat of ziekelijk jaloers bent, maar word je toch gedumpt dan zijn daar ook best wel wat voordelen aan verbonden. Ook al zie je het momenteel misschien niet zo, wij geven je er alvast 4 mee. Kwestie van je wat op te beuren op maandag!

  1. Je hebt je vrijheid terug 

Gedaan met verantwoording afleggen, de vaatwas uitladen en zorgen dat je onderbroeken niet rondslingeren, vanaf nu doe je terug je zin. Pizza resten mogen gerust weken blijven liggen en je hebt tijd zat om te gaan jagen op je droomvrouw. Daarbuiten loopt vast een mokkel rond dat wél perfect bij je past. Ga buiten, houd je ogen open, maar blijf ver weg van de hyena-tactiek van de Clint-boys. Zeg dat kerels die er wél iets van kennen het gezegd hebben.

2. De kans op jezelf aan te pakken

Het is natuurlijk volkomen onterecht en absurd dat je gedumpt bent, maar je kan er misschien toch een heel kleine les uit trekken, nee? Onderwerp jezelf eens aan een kleine introspectie en schaaf misschien de ruwe kantjes aan je karakter wat bij. Nee, we zeggen niet dat je je volledige persoonlijkheid moet veranderen, maar had ze op sommige vlakken geen gelijk? Definieer ook helder wat voor jou essentieel is binnen een relatie, je hebt er nu toch de tijd voor.

3. Je bepaalt zelf waar het geld naartoe gaat

Je gaat veel geld uitgeven in het uitgaansmilieu, daar houd je maar beter rekening mee. MAAR, je doet het wel zelf op en ziet het niet met lede ogen van de bankrekening verdwijnen! Jij bent weer de baas over je eigen rekening en kan misschien eindelijk weer eens wat voor jezelf kopen.

4. Geen gezeik meer om de tv

Kijk je nog tv? Je bent een uitstervend ras! Doch, vanaf heden ben jij meester van de zapper, moet je die melige series niet meer meekijken en kan je rustig naar de voetbal kijken zonder te praten.

Bron: Gewoonvoorhem.nl

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen alcohol, puur fruit

Wijn uit de tuin? Alvast niet uit de mijne. Eén ik heb geen tuin ...

Wij gingen aan het rollen met Kaat Bollen

Wie kent Kaat Bollen niet? Deze spring-in-‘t-veld heeft niet alleen Goedele Liekens van haar ...

Na de rode nu de slimme oortjes: Vinci 2.0

Tegenwoordig is alles intelligent, zelfs je oortjes. Met de Vinci 2.0 beschikken je oortjes ...

Hosting door Fraai