Steve Shaw neemt ons mee achter de schermen van de heetste shoot van het jaar!

Wie is Steve Shaw? Erg weinig mensen kunnen het antwoord geven en wil je op café eens uitpakken met een weetje waarmee je een quiz over vrouwelijk schoon kan winnen, dan moet je vooral even verder blijven lezen.

Steve is de fotograaf en eigenaar bij Treats!, een magazine dat elke vierkante centimeter blad vult met naturel geschoten en soms wel naakte vrouwen. Zo kreeg de fortuinlijk man ooit de kans om ook bij Playboy aan de slag te gaan. Tot ieders verbazing bedankt hij voor dit aanbod.

Waarom? Omdat hij van mening was dat hij in dienst bij het magazine met de konijnenoren nooit zo artistiek kon schieten zoals hij zelf voor ogen had.

Een terechte keuze als je zijn achter-de-schermen-documentaire bekijkt met de naam ‘Nude’. Hier werkt hij samen met de wereldberoemde fotograaf David Bellemere. De trailer hieronder zal je van zijn kunsten weten te overtuigen. Geniet ervan!

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Brains & beauty? Onze Girl Next Door Silke Van Den Berg

Silke Van Den Berg: ja, die naam deed een belletje rinkelen. Even Facebook opengesmeten ...

Fitnessen met Evgeniya Malakhova

50% van de Whatmatters-redactie traint zich een paar uren per week te pletter in ...

Het wild beestje in de pittige dierenarts Kim!

Nee, gek veel met beesten hebben we niet. Gewoon geen tijd om er voor ...