Steve Shaw neemt ons mee achter de schermen van de heetste shoot van het jaar!

Wie is Steve Shaw? Erg weinig mensen kunnen het antwoord geven en wil je op café eens uitpakken met een weetje waarmee je een quiz over vrouwelijk schoon kan winnen, dan moet je vooral even verder blijven lezen.

Steve is de fotograaf en eigenaar bij Treats!, een magazine dat elke vierkante centimeter blad vult met naturel geschoten en soms wel naakte vrouwen. Zo kreeg de fortuinlijk man ooit de kans om ook bij Playboy aan de slag te gaan. Tot ieders verbazing bedankt hij voor dit aanbod.

Waarom? Omdat hij van mening was dat hij in dienst bij het magazine met de konijnenoren nooit zo artistiek kon schieten zoals hij zelf voor ogen had.

Een terechte keuze als je zijn achter-de-schermen-documentaire bekijkt met de naam ‘Nude’. Hier werkt hij samen met de wereldberoemde fotograaf David Bellemere. De trailer hieronder zal je van zijn kunsten weten te overtuigen. Geniet ervan!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Vlaamse Pareltjes XXVIII: Stephanie Geldhof

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Iedereen op bootcamp met Naomi Philips

Er was een tijd dat je de Whatmatters redactie gerust atleten kon noemen. Maar ...

Vicky Vanhaeke, model met een missie

Bij Whatmatters etaleren we graag onze algemene kennis onder het motto ‘Met ons kan ...

Hosting door Fraai