Steve Shaw neemt ons mee achter de schermen van de heetste shoot van het jaar!

Wie is Steve Shaw? Erg weinig mensen kunnen het antwoord geven en wil je op café eens uitpakken met een weetje waarmee je een quiz over vrouwelijk schoon kan winnen, dan moet je vooral even verder blijven lezen.

Steve is de fotograaf en eigenaar bij Treats!, een magazine dat elke vierkante centimeter blad vult met naturel geschoten en soms wel naakte vrouwen. Zo kreeg de fortuinlijk man ooit de kans om ook bij Playboy aan de slag te gaan. Tot ieders verbazing bedankt hij voor dit aanbod.

Waarom? Omdat hij van mening was dat hij in dienst bij het magazine met de konijnenoren nooit zo artistiek kon schieten zoals hij zelf voor ogen had.

Een terechte keuze als je zijn achter-de-schermen-documentaire bekijkt met de naam ‘Nude’. Hier werkt hij samen met de wereldberoemde fotograaf David Bellemere. De trailer hieronder zal je van zijn kunsten weten te overtuigen. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dutch Expressions by Doutzen

Nederlanders en Engels…het blijft soms gewoonweg een komische film. Gelukkig zijn er bij onze ...

Jade Foret heeft nog niets aan stevigheid ingeboet!

Zegt de naam Jade Foret je niets? Zonde! Dit Belgische model wist in een ...

Is Yana de eerste verleidster uit de nieuwe Temptation Island?

We zitten op hete kolen. Als je in bent voor een potje intellectueel drama, ...

Hosting door Fraai