Met de Porsche GGT 115 verover je nu ook de golven

Als jullie ons een beetje volgen, weten jullie dat Jens gek is van Porsche. Onlangs mocht hij er eentje een week op proef uittesten en ongetwijfeld ruilt hij binnen afzienbare tijd zijn BMW X5 voor een nog straffer pareltje. Of hij ook het nieuwe Porsche jacht, de GTT 115 gaat aanschaffen, dat betwijfel ik gezien het prijskaartje, maar ik mag het hopen!

Een Porsche voor op het water

Porsche pakt immers voor het eerst uit met een hybride jacht. Met de 35 meter lange GGT 115 kies je het ruime sop, al moet je er wel het prijskaartje van 12,5 miljoen euro bijnemen. Dit jacht zal gelanceerd worden op de Monaco Yacht Show, het event van het jaar, waar rijke stinkerds hun bootje komen kiezen. Waar blijft onze uitnodiging eigenlijk?

Het jacht zal verkrijgbaar zijn via Dynamiq en kan met drie of vier hutten uitgerust worden en biedt sowieso plaats voor 6 bemanningsleden. Slechts 7 exemplaren van dit schuitje zullen er gebouwd worden en dit in de kleur ‘Rhodium Grey’. Zelf overspuiten kan natuurlijk, maar daar ga je wel een tijdje mee bezig zijn…

Na de bestelling moet je ongeveer 15 maanden geduld hebben, maar daar krijg je wel een spa voor aan boord en een superlichte carbon-afwerking. De inspiratie van deze boot komt van de Porsche Mission E concept car en mikt dan ook resoluut op de liefhebbers van mooie bootjes en wagens.

Wil jij binnenkort met 21 knopen de golven bedwingen, slacht je spaarvarken, val op je knietjes en hoop dat je één van de 7 juweeltjes kan bemachtigen. Je weet ons vast wel te vinden als je je bootje gaat dopen!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Crazy monday kan nu ook perfect op andere dagen

Ja, we weten het is geen maandag, maar voor een fijne gin voor te ...

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...

Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, ...