Met de Porsche GGT 115 verover je nu ook de golven

Als jullie ons een beetje volgen, weten jullie dat Jens gek is van Porsche. Onlangs mocht hij er eentje een week op proef uittesten en ongetwijfeld ruilt hij binnen afzienbare tijd zijn BMW X5 voor een nog straffer pareltje. Of hij ook het nieuwe Porsche jacht, de GTT 115 gaat aanschaffen, dat betwijfel ik gezien het prijskaartje, maar ik mag het hopen!

Een Porsche voor op het water

Porsche pakt immers voor het eerst uit met een hybride jacht. Met de 35 meter lange GGT 115 kies je het ruime sop, al moet je er wel het prijskaartje van 12,5 miljoen euro bijnemen. Dit jacht zal gelanceerd worden op de Monaco Yacht Show, het event van het jaar, waar rijke stinkerds hun bootje komen kiezen. Waar blijft onze uitnodiging eigenlijk?

Het jacht zal verkrijgbaar zijn via Dynamiq en kan met drie of vier hutten uitgerust worden en biedt sowieso plaats voor 6 bemanningsleden. Slechts 7 exemplaren van dit schuitje zullen er gebouwd worden en dit in de kleur ‘Rhodium Grey’. Zelf overspuiten kan natuurlijk, maar daar ga je wel een tijdje mee bezig zijn…

Na de bestelling moet je ongeveer 15 maanden geduld hebben, maar daar krijg je wel een spa voor aan boord en een superlichte carbon-afwerking. De inspiratie van deze boot komt van de Porsche Mission E concept car en mikt dan ook resoluut op de liefhebbers van mooie bootjes en wagens.

Wil jij binnenkort met 21 knopen de golven bedwingen, slacht je spaarvarken, val op je knietjes en hoop dat je één van de 7 juweeltjes kan bemachtigen. Je weet ons vast wel te vinden als je je bootje gaat dopen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Geluk zit in gin

Bij Whatmatters zijn we verre van seksistisch, integendeel! We gebruiken dit platform grotendeels om ...

Nike Free X Metcon CR7…jouw ideale trainingsschoen!

Omdat jouw voeten evengoed gesoigneerd mogen worden als die van Cristiano Ronaldo… Een week ...

Een sappig stukje vlees aan huis? Gustor Meat Boutique

Tegen een sappig stukje vlees zegen we geen nee bij Whatmatters, dat is al ...

Hosting door Fraai