adidas x Mastermind collab

Als 2 toplabels de handen in elkaar slaan en samenwerken, dan weet je dat daar wel iets moois moet uitkomen. Het Japanse Mastermind – met het karakteristieke doodskopje – en adidas zorgen daar dan ook voor met een geweldige collab. Deze omvat schoenen en kledij, die het visuele van Mastermind combineren met het atletische van adidas.

Zwart en blauw vormen de boventoon, aangevuld met de EQT 3-strepen en doodskopjes. Uiteraard is de collectie ook van de nodige bijzondere details voorzien, zodat je het gevoel hebt werkelijk iets exclusiefs te dragen. Op het vlak van schoenen werd de BOOST onder handen genomen en komt deze nu in een lederen uitvoering en ook de EQT Support Ultra en EQT Support 93/17 kregen een Mastermind make-over.

Ondergetekende redacteur is alvast fan van deze collectie die vanaf 29 september bij geselecteerde retailers verkrijgbaar zal zijn.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Loop er samen met je kind bij als een gangster uit Peaky Blinders

Fan van Peaky Blinders? Wij alvast wel. En is het omdat het carnaval is, ...

De 3D-geprinte schoenen van adidas: FutureCraft 4D

Nu worden er tegenwoordig wel meer spulletjes in 3D-geprint. Van ringen, over sekspoppen tot ...

De Belgische accessoires van Black & Gold

Dat er in België een hoop leuke labels voor mannen zijn dat is een ...

Hosting door Fraai