Rookvrij grillen als een echte vent!

We mogen tegenwoordig dan geen beesten meer met een knots vellen en naar onze grot slepen, af en toe willen we ons natuurlijk gewoon nog eens man voelen. Als de vrouwen en publieke opinie het toelaten natuurlijk. Wel voor de echte mannen onder ons is er de BioLite FirePit. Ok, het is geen knots, maar qua genot komt het aardig in de buurt.

Grillen zonder rook

Een rookvrij vuurtje waarboven het heerlijk vlees grillen is, daar komt het eigenlijk op neer. Heerlijk als het buiten bar koud is en je wel het vuur, maar niet de rookt hebt. De FirePit is duurzaam, valt makkelijk mee te nemen en je bent er toch helemaal het mannetje mee. Past bovendien perfect in het verhaal van de grot, wat wil je nog meer?

Dit houtvrije vuur is rookvrij, maar je krijgt wel de karakteristieke en overheerlijke smaak. Het gaat hier om een Kickstarter-project en we gaan je de volledige technische uitleg besparen, maar lekker stoer is het wel. Uiteraard kan je het vuurtje ook gewoon gebruiken als bron van gezelligheid, maar een winterse BBQ krijgt er meteen wat extra cachet door.

Momenteel kan je de BioLite FirePit voor 199 dollar bestellen, wat al bij al reuze meevalt qua prijs. De funding loopt als een trein, het bedrijf is al 5 jaar bezig en heeft dus de nodige expertise, dus je mag ongetwijfeld in mei volgend jaar je toestel verwachten. Zo moet je deze winter laten schieten, maar ook in de zomer volgend jaar ga je er ongetwijfeld veel plezier aan beleven.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De vlammenwerpen, het nieuwe speelgoedje van Elon Musk

Saai wordt het nooit met Elon!  Ondanks de naam van zijn zaak ‘The Boring ...

Brouw je eigen bier voor net geen 1000 Euro!

Wat doe je als Nederlander als je het wel gehad hebt met je eigen ...

Water uit een platte fles: Memo bottle!

Uw redacteur drinkt veel te weinig water. Of dat aan de ‘standaard’ rond plastic verpakking ...

Hosting door Fraai