Op date met Joke Van de Velde? Het kan!

Ooit al eens de kans gehad om een (ex-) Miss België te ontmoeten? Wij, bij Whatmatters, mogen er zelfs bij onze vriendenkring rekenen en dus veren we hier nog niet te snel bij op. Maar op de vraag of we ooit al eens de kans hebben gehad om een Miss België te daten? Dan moeten we passen en zetten we onszelf wel eens wat rechter. En als die (ex)-Miss België de naam Joke Van de Velde draagt, zetten we er graag onze schouders mee achter. Een immer sympathieke dame die ons in een niet zo lang verleden nog mee geholpen heeft in een actie tegen darmkanker.

Last day of my #vacation Some things are more precious because they don't last long

A post shared by joke van de velde (@jokevandevelde1) on

Gert Date Night

Een week lang gaan Gert en James vanaf Gert’s boot, de Evanna, Joke helpen zoeken naar het perfecte lief. Het belooft alvast een spannende afvalrace te worden. Uiteindelijk mag slechts één iemand mag op dreamdate met haar! En wie weet zit er zelfs een leven aan de zijde van één van Vlaanderens mooisten in. Wil jij jouw kans wagen? Of heb je gewoon nood aan een goed gesprek? Schrijf je dan HIER snel in en misschien wordt het wel Joke Laid Night!

https://www.instagram.com/p/BZV3igGF5cU/?taken-by=jokevandevelde1

Uiteraard zal het nog niet zo snel deze vaart lopen. Wij haalden onze telefoon boven en belden ravissante Joke alvast op en vroegen haar wat ze ervan verwacht en waaraan de ideale man voor Joke moet voldoen.

Joke: Mijn ideale man? Ik val op een man met humor, gedreven, sportief,…verder prefereer ik 1m75 ipv 1m60! 😉 Uiteindelijk verwacht ik gewoon iemand die zin heeft in een leuke date! 

Voilà! Aan alle single, sportieve, grappige en gedreven mannen van +1m75…je weet wat te doen! Wij kijken alvast met grote verwachting uit naar Joke’s avontuur op de boot tussen de guitige Gert en James! U kijkt toch ook?

Credits: Joke Van de Velde

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Omdat ook wij diep van binnen artiesten zijn: Dianne van den Eng

Artiesten, je hebt ze in alle mogelijke vormen. Eerlijk? Wij zien ze het liefst ...

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Chiara Musone

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

De dansende kok, die huizen verkoopt: Manon Savelkoul

Bij Manon, moeten we aan de Jeugd van Tegenwoordig denken, maar daar kunnen we ...