De hele dag Instagramproof ontbijten bij That’s Toast

Raak jij ook soms mateloos gefrustreerd dat je om 14u geen ontbijtje meer kan krijgen als je eindelijk met een kater uit je nest geraakt? Geen stress, je hoeft je voortaan niet meer met bijkomende hoofdpijn op te zadelen. That’s Toast in Brugge lost het op, daar kan je de hele dag ontbijten!

Deze nieuwe zaak in Brugge mag voor ons dan niet bij de deur zijn, we moeten toch geregeld naar Brugge voor een ritje op een paard of Brugs kant, dus dat is geen probleem. Het “all day breakfast” concept van deze zaak trekt alvast heel wat liefhebbers. Ontbijten kan er stevig en uitgebreid, maar ook voor gezonde ontbijtjes en natuurlijk hartige toasts is er ruimte op de kaart voorzien.

Avocado, gerookte zalm of een gepocheerd eitje? Je zegt het maar! In de zaak mag je reken op een ondertussen typisch Scandinavisch interieur met veel licht. Het hout en het interieur zorgen gelukkig voor de warme toets, die je zeker nu de winter eraan komt wel kan gebruiken.

Voor wat het waard is, de reviews op TripAdvisor zijn alvast laaiend enthousiast. Een internationaal publiek heeft deze zaak op korte termijn dan ook ontdekt. Wees gerust, je zal er niet alleen zitten! Maak gerust net zoals alle andere bezoekers heel wat Instagramproof foto’s, hier kan het!

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Na Aujourd’hui beschikt Enfant Terrible over nieuwe HeadQuarters

Een héééééle tijd geleden schreven we al over het pop-up restaurant Aujourd’hui. Dat is ...

Gin van Limburgse keukenridders: Cavalieri

Mannen die koken, daar kunnen we bij Whatmatters alleen maar respect voor hebben. Zelf ...

Gin met een mijnverleden: Black Mountains Gin

Belgische gins, we zien het bij Whatmatters als onze missie, ze jullie stuk voor ...

Hosting door Fraai