Nailed by Naila Nazer

Naila Nazer, een naam om bij weg te dromen en dan hadden we nog geeneens de foto’s gezien! Deze heerlijke griet heeft niet alleen een goddelijk snoetje, er zit ook nog verstand en creativiteit in dat fantastische lichaam. Parttime storyteller, parttime videoproducer en tussendoor nog aan het skydiven ook. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze haar perfecte selfies met spitsvondige tekstjes kruidt.

Deze Californische babe is super populair op Instagram, maar is in onze contreien nog vrij onbekend. Haar roots liggen in Libanon, waar ze moest vluchten vanwege de oorlog. Wij hebben tal van vrienden die haar ongetwijfeld met plezier onderdak en een veilige schuilplaats hadden geboden. Ondertussen woont de schone in Dubai, waar ze momenteel een fashion magazine runt. Wij zijn momenteel alvast achter een interview aan vissen, maar voorlopig moeten we het net als jullie met Instagram doen.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Belgische trots Nafi Thiam gezicht in gloednieuwe campagne Nike

Moeten we jullie Nafissatou Thiam nog voorstellen? Onze Olympische en Wereldkampioene Zevenkamp is onze ...

Cindy Prado: Pure kunst!

Wie bij Prado onmiddellijk aan het toonaangevende museum in Madrid denkt kunnen we natuurlijk ...

Omdat we het Nathalie Guns de titel van Miss Fashion gunnen …

Dat ze in de Kempen het kunnen uitleggen, dat ervaart ondergetekend al ongeveer 2 ...

Hosting door Fraai