Nailed by Naila Nazer

Naila Nazer, een naam om bij weg te dromen en dan hadden we nog geeneens de foto’s gezien! Deze heerlijke griet heeft niet alleen een goddelijk snoetje, er zit ook nog verstand en creativiteit in dat fantastische lichaam. Parttime storyteller, parttime videoproducer en tussendoor nog aan het skydiven ook. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze haar perfecte selfies met spitsvondige tekstjes kruidt.

Deze Californische babe is super populair op Instagram, maar is in onze contreien nog vrij onbekend. Haar roots liggen in Libanon, waar ze moest vluchten vanwege de oorlog. Wij hebben tal van vrienden die haar ongetwijfeld met plezier onderdak en een veilige schuilplaats hadden geboden. Ondertussen woont de schone in Dubai, waar ze momenteel een fashion magazine runt. Wij zijn momenteel alvast achter een interview aan vissen, maar voorlopig moeten we het net als jullie met Instagram doen.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Cherelle Neille, deze knapperd geraakt niet van straat

Knap en succesvol…dit staat echter niet garant voor een bruisend liefdesleven. Vraag dit maar ...

Mijmeren naar Ibiza met Chiara

Als Veronique De Kock haar bambi-ogen gedeponeerd heeft als een merk, mag ze stilaan ...

Cindy Kimberly…een Nederlands Twitter-bommetje

En hoe een Tweet je leven compleet overhoop kan halen! Als er gevogeld mag ...

Hosting door Fraai