Nailed by Naila Nazer

Naila Nazer, een naam om bij weg te dromen en dan hadden we nog geeneens de foto’s gezien! Deze heerlijke griet heeft niet alleen een goddelijk snoetje, er zit ook nog verstand en creativiteit in dat fantastische lichaam. Parttime storyteller, parttime videoproducer en tussendoor nog aan het skydiven ook. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze haar perfecte selfies met spitsvondige tekstjes kruidt.

Deze Californische babe is super populair op Instagram, maar is in onze contreien nog vrij onbekend. Haar roots liggen in Libanon, waar ze moest vluchten vanwege de oorlog. Wij hebben tal van vrienden die haar ongetwijfeld met plezier onderdak en een veilige schuilplaats hadden geboden. Ondertussen woont de schone in Dubai, waar ze momenteel een fashion magazine runt. Wij zijn momenteel alvast achter een interview aan vissen, maar voorlopig moeten we het net als jullie met Instagram doen.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Jade Foret heeft nog niets aan stevigheid ingeboet!

Zegt de naam Jade Foret je niets? Zonde! Dit Belgische model wist in een ...

In the picture: Morgane Gielen, foto's met een kantje

We geven het toe, toen Morgane Gielen, ons een berichtje stuurde, hadden we geen ...

Jeff Bogaers, een naam om te onthouden!

Wie denkt er bij het horen van de naam Jeff Bogaers aan een begeerlijke, ...

Hosting door Fraai