Eindelijk een koelkast die naar je toe wandelt!

Eerlijk, soms zijn we te tam om naar de koelkast te lopen, thuis en op de redactie. Omdat de vriendinnen geëmancipeerd zijn en we geen roebels hebben om een redactieslaafje in dienst te nemen, moeten we dus zelf altijd recht. Maar niet voor lang meer! Binnenkort halen we een walking fridge in huis.

Beste Pana, breng ons een biertje!

Nu, we lopen misschien een beetje hard van stapel, maar het concept is er alvast. Het prototype komt van Panasonic, een merk dat we nog kennen uit een ver verleden, maar nooit helemaal is verdwenen. De wandelende ijskast was te zien op de IFA 2017 beurs over future lifestyles.

Het concept rest zich in de eerste plaats op mensen die moeilijk te been zijn, maar daar rekenen we ons zelf gemakshalve zelf even bij. Zeker na biertje nummer 12. Door LIDAR technologie en dieptesensoren kan de koelkast perfect zelfstandig jouw richting uit navigeren. De koelkast kan overigens via de spraak aangestuurd worden en verplaatst zich op commando jouw richting uit. Dit dus volstrekt in tegenstelling tot onze vriendinnen. De koelkast is trouwens maar één innovatie waarmee Panasonic uitpakt.

Laat de toekomst maar snel komen, wij hebben dorst!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Unieke cadeaus voor 'echte' mannen!

Omdat het nogal lang geleden was, dat we nog een fijne webshop aan onze ...

Reparatiekosten iPhone X swingen de pan uit

Aangezien wij kerels zijn die wel van technische snufjes houden en dus ook steeds ...

Knutsel je eigen flipperkast in elkaar!

Er was een tijd in een ver verleden, toen er nog amper sprake was ...