Yes! Twee nieuwe en brute mannenseries op Netflix kondigen zich aan!

De herfst komt eraan en dan ruilen we de zonnige terrassen graag in voor cosy avondjes op onze zetel. Zelfs op momenten de vrouw des huizes beslist om wat te gaan sporten, met vriendinnen af te spreken of naar een Tupper- of Upperdare moet. Ideaal moment om brute mannenseries te ‘Netflix-binge-watchen’. Oktober belooft dan ook een mooie maand te worden voor ons, mannen. Het wordt buiten kouder en een avondje het terras op zit er daarom niet meer in. Suburra en Mindhunter zijn alvast twee heerlijke series die je als vent moet zien!

Suburra: Release 10 oktober

Een donkere serie die vertelt over alle maffiapraktijken in Italië. We volgen hier drie rekels die in de buitenwijken van Rome aan het begin staan van hun maffia-carrière, slagen en verwondingen inclusief. Het geweld spat van het scherm wanneer leden en buitenstaanders zich niet houden aan de harde regels van de de maffia-organisaties. Familie-intriges, wapens, drugs, vrouwen,…helpen natuurlijk niet.

Mindhunter: Release 13 oktober

How do we get ahead of crazy, if we don’t know how crazy thinks?“, dat is de vraag die de nieuwe Netflix-serie van David Fincher bezig houdt. De producer heeft het boek van Mark Olshaker en John E. Douglas genaamd ‘Mind Hunter: Inside FBI’s Elite serial Crime Unit’ naar uw ongetwijfeld grote 4K TV in jouw mancave gebracht. De verwachtingen van deze reeks zijn dan ook hoog gespannen. Hieronder vind je alvast de trailer.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Tour de Pharmacy, de satire over Le Tour de France die je moet zien!

Nog een week en de kerels beginnen er weer aan. Een helletocht van meer ...

Diepgelovige fotografe Miss België weigert bikini-foto’s

Ze is diepgelovig, gelooft in God en de duivel, gaat elke dag naar de ...

De Caraïbische villa van Prince (inclusief paarse oprit) staat te koop!

Mark Coucke, een buitenverblijfje nodig? Sinds Mark Coucke Anderlecht in zijn portefeuille heeft, ademt hij ...

Hosting door Fraai