Back to School…door ‘College.babes’ met plezier!

Het academiejaar 2017-2018 is van start gegaan. Duizenden jongeren zijn dan ook klaar om dit jaar hun beste beentje voor te zetten in de vele hogescholen en universiteiten die ons landje telt. Of dit allemaal met grootste onderscheiding moet eindigen in juni, dat laten we in het midden. Onderzoek heeft trouwens uitgewezen dat zij die matige punten scoren, soms de grootste carrières maken, iets wat je al eerder kon lezen op Whatmatters. Niet dat wij aansporen tot het hangen in de Fakbars maar moesten de Fakbars gevuld zijn met schoonheden zoals deze je kan terugvinden op het Instagram-account College.Babes, we zouden met zekerheid in augustus en september kunnen terugkomen voor een tweede zit.

https://www.instagram.com/p/BZCEpFEA6bi/?taken-by=college.babes

Misschien moeten wij bij Whatmatters zelf ook een account uit de grond stampen met hierop de mooiste studentes die ons landje herbergt. Bezorg ons alvast jullie toppertjes op info@whatmatters.be, laat weten hoe ze heten, waar en welke richting ze studeren en wie weet komen zij wel op onze allernieuwste en nieuwe Instagram-account Belgian College Babes Powered by Whatmatters! Tot zover kunnen jullie voorlopig alleen maar smullen van de Amerikaanse versie, eentje met nota bene maar liefst 800K aan volgers!

https://www.instagram.com/p/BY4alX1gbbg/?taken-by=college.babes

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

2 knappe Vlaamse jongedames mogen in Miami gaan shooten bij topfotograaf Alex Manfredini!

Alex Manfredini, topfotograaf uit Miami, die o.a. de shoot “50 shades of Grey” op zijn ...

Liesbeth Claus gaat voor het kroontje van Miss België

Missen…niet voor het eerst dat we ze benaderen of, dit gebeurt ook, ze ons ...

Irina Shayk speelt heetste scène uit Ghost verrukkelijk na

Ja mannekes, gelovige paterkes we zijn, is de tijd bijna aangebroken om onze adventskalender ...

Hosting door Fraai