20% van de vrouwen verkiest geld boven goede seks…

Dat roebels de wereld doet draaien weten we al langer en dat deze aardkloot dik bevolkt is met golddiggers ook, maar dat het zo erg was…

Geld doet de wereld draaien

Uit een recente studie van datingsite Parship – zou dit wat gekleurde info zijn – blijkt alvast dat één op vijf vrouwen liever veel roebels heeft dan goede seks. Uiteraard ben jij het mannetje en lever je beide, maar heb op zijn minst dan wat compassie met de mindere goden. Maar liefst 1047 mensen namen het onderzoek deel, dus het resultaat zegt alvast iets.

Vrouwen blijken geld binnen een relatie veel belangrijker te vinden dan mannen. Wel op de barricades staan voor gelijkheid, maar langs de andere kant dus blijkbaar duchtig meegraaien. Zo blijkt een derde van de vrouwen liever een rijke dan een knappe man te hebben.

Mannen zitten daarentegen helemaal anders in elkaar, maar liefst een overtuigende negentig verkiest schoonheid boven geld. Je kan het misschien ook gewoon dom noemen, maar dat laten we even in het midden.

Een goed seksleven is belangrijk

Een goed seksleven blijkt voor 83% van de ondervraagden ontzettend belangrijk en onbetaalbaar. Maar dat heeft nog steeds 1 op vrouwen die eerlijkerwijs voor de roebels gaan.

Het gaat hier niet om een wetenschappelijke studie en het resultaat valt ongetwijfeld met een fikse korrel zout te nemen, maar zou het niet zomaar kunnen dat sommige vrouwen geld verkiezen, maar sociaal wenselijk antwoorden. Beangstigend!

Bron: Quote

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

10 weetjes over pornofilms! (NSFW)

Jens en Dennis Black Magic, het lijken soms broers. Ok, dat is misschien wat ...

Naakt slapen is gezonder en je vogelt meer…

We mogen hopen dat jij naakt slaapt! Niet dat we kicken op naakte venten, ...

5 tips om net dat tikkeltje knapper te lijken

Of je nu gezegend bent met het uiterlijk van een Grieks god of het ...