Een enkeltje Santorini met dit huis als eindbestemming? Graag!

We zijn niet egoïstisch. Hoewel we het graag onszelf wensen, of beter gunnen, is er vandaag met Euromillions 139 miljoen Euro te winnen en hopen we dat ofwel wij of u met deze grote pot gaat lopen. U hoort het goed…139 miljoen. Uiteraard kunnen we al beginnen dromen wat we zouden doen met dit ‘schandalig veel’ geld maar naast een dikke patserbak à la Rolls Royce en sportcar à la Mercedez AMG Project One zal een huisje op een heerlijke, lees warm en feeërieke, vakantiebestemming ook wel tot de mogelijkheden behoren.

Het Griekse Santorini bijvoorbeeld. De architecten van Kapsimalis weten wel raad met het ontwerpen van knappe huizen voor de ‘Happy Few’. Ze hebben dan ook een pareltje van een woning neergepland aan de zijkant van een grot. Het huis heeft een waanzinnig knappe ‘infinity pool’ waaruit je de mooiste verzachten van gans Griekenland mag aanschouwen. Kostprijs? Never mind bij 5+2 juiste cijfers vanavond, niet?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ijsjes met alcohol, GOD bestaat!

Ik geef het toe ik heb al meermaals getwijfeld: een extra glaasje alcohol of ...

Helemaal high van cacao!

Paddenstoelen, pillen, poeder, noem maar op, we gebruiken het zelf niet, maar weten het ...

Modpools: zwemmen in een zeecontainer!

Een container is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als het over ...