Een enkeltje Santorini met dit huis als eindbestemming? Graag!

We zijn niet egoïstisch. Hoewel we het graag onszelf wensen, of beter gunnen, is er vandaag met Euromillions 139 miljoen Euro te winnen en hopen we dat ofwel wij of u met deze grote pot gaat lopen. U hoort het goed…139 miljoen. Uiteraard kunnen we al beginnen dromen wat we zouden doen met dit ‘schandalig veel’ geld maar naast een dikke patserbak à la Rolls Royce en sportcar à la Mercedez AMG Project One zal een huisje op een heerlijke, lees warm en feeërieke, vakantiebestemming ook wel tot de mogelijkheden behoren.

Het Griekse Santorini bijvoorbeeld. De architecten van Kapsimalis weten wel raad met het ontwerpen van knappe huizen voor de ‘Happy Few’. Ze hebben dan ook een pareltje van een woning neergepland aan de zijkant van een grot. Het huis heeft een waanzinnig knappe ‘infinity pool’ waaruit je de mooiste verzachten van gans Griekenland mag aanschouwen. Kostprijs? Never mind bij 5+2 juiste cijfers vanavond, niet?

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Na 50 jaar gelekt: Ingrediënten Big Mac saus!

Dit moet redelijk zuur zijn, daar bij McDonald’s. Hoewel, zuur? Het proeft in ieder ...

De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met ...

Must Have! Machine die ijsblokjes van Gin Tonic maakt!

Zomers weer, dat nodigt uit tot een zomers drankje! Zoals jullie weten en al ...