Een enkeltje Santorini met dit huis als eindbestemming? Graag!

We zijn niet egoïstisch. Hoewel we het graag onszelf wensen, of beter gunnen, is er vandaag met Euromillions 139 miljoen Euro te winnen en hopen we dat ofwel wij of u met deze grote pot gaat lopen. U hoort het goed…139 miljoen. Uiteraard kunnen we al beginnen dromen wat we zouden doen met dit ‘schandalig veel’ geld maar naast een dikke patserbak à la Rolls Royce en sportcar à la Mercedez AMG Project One zal een huisje op een heerlijke, lees warm en feeërieke, vakantiebestemming ook wel tot de mogelijkheden behoren.

Het Griekse Santorini bijvoorbeeld. De architecten van Kapsimalis weten wel raad met het ontwerpen van knappe huizen voor de ‘Happy Few’. Ze hebben dan ook een pareltje van een woning neergepland aan de zijkant van een grot. Het huis heeft een waanzinnig knappe ‘infinity pool’ waaruit je de mooiste verzachten van gans Griekenland mag aanschouwen. Kostprijs? Never mind bij 5+2 juiste cijfers vanavond, niet?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De wonderlijke kracht van X-Gin

Of we van cadeautjes houden bij Whatmatters? Nou en of! Toen er spontaan een ...

Geen cocktails zonder (Van) Ongevalle

Tegenwoordig zitten we met heel wat bartenders aan tafel. Hoe dat komt? Geen idee, ...

Hotel JAM!

Voel de stedelijke vibes Hoewel we bij Whatmatters wel wat luxe gewoon zijn, kan ...

Hosting door Fraai