De ultieme pet voor de heer: City Sport l Gentleman’s Fair

Zo heel dikwijls – lees nooit – zie je ons met een pet door het straatbeeld struinen. Onlangs nog een hoed, maar een trouwfeest was daarvoor het perfecte excuus. Nochtans kan een stijlvolle gentleman wel een pet verdragen en laat dat nu net de markt zijn waar CITY SPORT zich op toelegt.

De ultieme pet voor de gentleman

De historiek van dit bedrijf gaat al meer dan 100 jaar terug en door de jaren heen groeide CITY SPORT uit tot een toonaangevende speler in herenpetten met een twist. Je vindt er dan ook een waaier aan petten met verschillende motieven en uit verschillende stoffen. Een groter aanbod ga je niet snel vinden. Ideaal om te gaan cruisen met de cabrio, nu die cabrio nog…

De petten van City Sport worden over de hele wereld gedragen, maar de productie vindt nog steeds plaats in Ardooie bij Brugge. Op de website vind je het overzicht van de petten, waar de dealers zich situeren en laat je vooral verleiden om je eigen foto met pet op te sturen. Ben je het beu om petloos door het leven te gaan en ben je geen fan van de huidige sportpetjes, dan vind je vast wat je zoekt in het aanbod van City Sport.

Facebook 


De petten kan je ook ontdekken en passen op de Gentleman’s Fair. Deze lifestyle beurs voor mannen gaat dit jaar door van 10 tot 12 november in Waregem Expo. Na de succesvolle editie van vorig jaar, pakken de organisatoren het dit jaar nog grootser aan. Een must visit voor de moderne gentleman die gek is van luxe, toys, kunst, auto’s en alle moois dat het leven te bieden heeft. Wij zien jullie daar!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendtip: New 'Two Store' in Diest

Whatmatters draagt ‘Fashion’ hoog in het vaandel. We proberen zo goed en zo snel ...

Timberland sneakers SS17

Jaren geleden liepen we er al op rond en tot op de dag van ...

5 Europese sneakershops om te bezoeken

Op zoek naar leuke sneakers in het buitenland? Overal ter wereld is de sneakercultuur ...

Hosting door Fraai