De Bose Soudlink Micro Speaker levert maximaal geluid

Natuurlijk kan je een mastodont van je speaker in je woonkamer neerpoten, maar is dat nodig om goed geluid te hebben? Nee, zo blijkt. De nieuwste speaker van Bose, de Micro bewijst immers het tegendeel. Hoewel het formaat van dit hebbeding bijzonder klein is, produceert het toch krachtig en helder geluid. Bovendien valt deze Bluetooth speaker nog makkelijk mee te nemen ook.

De Bose Soundlink Micro mag dan wel klein zijn, het is wel een super stevige uitvoering. Deze speaker overleeft dus zonder probleem een ruw fietstochtje en kan wel tegen een stootje. De speaker is 100% waterproof, weerstaat zeewater, zeep en chloor. Ook extreme temperaturen verwerkt deze kleine deugniet zonder probleem. Je ideale reisgezel dus.

Robuust en waterdicht

De strip op de achterkant maakt het mogelijk de speaker zowat overal aan te bevestigen en de buitenkant is van zachte siliconen. De speaker is in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, midnight blue en oranje.

Via je stem kan je de speaker aan andere toestellen koppelen en ook telefoons beantwoorden is mogelijk. Via de Bose Connect app koppel je het toestel in een handomdraai met andere Bose apparaten die je in huis hebt.

Ben je op zoek naar een speaker die ongeveer zes uur meegaat, sterk is, makkelijk draagbaar en met een subliem geluid voor de afmetingen? Niet twijfelen dan, voor 119,95 euro haal je deze speaker van amper 10 cm groot in huis. Nu ja, eigenlijk kan je er beter mee op uit trekken!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Vissen met maten doe je zo!

Wie gaat er niet graag een dagje vissen met maten? Neen, we hebben het ...

Een pijp roken doe je zo!

Eerst en vooral moeten we eerlijkheidshalve waarschuwen dat roken niet de gezondste bezigheid is ...

Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de ...

Hosting door Fraai