Een boxershort met zakken: OS Garments l Gentleman’s Fair

Iets losser in de broek of strak rond de ballen? Er is in elk geval keuze zat in boxershorts. Al blijven de echt bijzondere, innovatieve exemplaren op één hand te tellen. Twee rekels uit Gent kwamen tot de conclusie dat geen hond de gulp in een boxershort gebruikt en besloten er wat aan te doen: OS Garments was geboren.

Een boxershort met zakken

Cedric Sabbe en Olivier Van Loo lieten de gulp weg, plaatsen knopen als aandenken in de plaats en voegden zijzakken toe. Wie wil er nu niet door de living struinen met de handen in de zakken? Zo kan je smartphone ook perfect in de broekzak, alleen een beetje opletten voor gekookte ballen.

Het idee zelf? Dat is bedacht tijdens het lopen van een marathon, je moet toch iets doen als je je kilometers maalt. Momenteel is er online keuze uit vijf modellen met geinige namen als The Sultan en The Casanova. Twee keer raden voor welk exemplaar wij gaan!?

Een boxershort van OS Garments bestel je voor 37 euro.

Facebook – Instagram

Wil je deze boxershorts ook voelen? Breng een bezoekje aan de Gentleman’s Fair. Deze lifestyle beurs voor mannen gaat dit jaar door van 10 tot 12 november in Waregem Expo. Na de succesvolle editie van vorig jaar, pakken de organisatoren het dit jaar nog grootser aan. Een must visit voor de moderne gentleman die gek is van luxe, toys, kunst, auto’s en alle moois dat het leven te bieden heeft. Wij zien jullie daar!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

The Mansquare: het walhalla voor de man l The Gentleman’s Fair

Ben je de trotse bezitter van een echte mancave, maar kan je nog wat ...

Single Rudy maakt oogcontact

Lieven De Clercq, 42, vader van 2 zonen, chronisch verliefd op zijn vriendin en ...

Met SOULWEAR de zetel in

Ok, we hebben het al eens eerder gehad over de RITUALS productenlijn voor mannen, ...

Hosting door Fraai