Yanet Garcia zorgt voor druk boven de Azoren

Wij hebben Sabine Hagedoren en het pronkstuk Jill Peeters, maar in het buitenland hebben ze wel andere wel andere weervrouwen. De Franse hebben onze ex-miss Tatjana Silva gepikt, maar de topper onder weervrouwen vind je in Mexico. Yanet Garcia zorgt hoogstpersoonlijk voor een warmtefront en een hogedrukgebied boven de Azoren. Yanet – overigens model voor ze het weer ging presenteren – toont zich graag in bikini op Instagram, trekt geregeld een weinig aan de verbeelding latende outfit aan op het scherm en is dan ook razend populair.

Meer dan 5 miljoen volgers op Instagram hangen aan haar lippen en bekijken vooral haar foto’s. Je vindt haar geregeld in de gym, waarna de foto’s gegarandeerd Instagram doen ontploffen. Naar het schijnt heeft Zuckerberg al een extra server moeten aanslepen enkel en alleen voor haar account. We weten dat jullie ons op ons woord geloven, maar hieronder zijn alvast toch al enkele foto’s om het verhaal te illustreren.

Hi

Een bericht gedeeld door Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) op

Een bericht gedeeld door Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) op

Een bericht gedeeld door Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) op

Een bericht gedeeld door Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) op

Happy Thursday

Een bericht gedeeld door Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) op

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Megan Fox is een sluw en heet vosje

Niet zo heel lang geleden kregen wij al wat gifjes in onze mailbox met ...

Kyla Grandy: weinig woorden nodig!

We mogen dan niet echt wild worden van de Ford wagens, dat is wel ...

Medewerkster Ministerie van Defensie is een raket!

Als ze bij defensie spreken over raketten, dan hebben ze het meestal wel over ...