ADVIES voor mannen met een kleine fluit!

Kijk niet iedereen kan even groot geschapen zijn, zo simpel is het. Een kleine fluit is een stuk handiger bij het plassen moet je maar denken. Wij raden het overigens af om met marteltuigen aan de slag te gaan, met de bedoeling je prikstok een aantal centimeter te rekken. Verrassing: het werkt niet (naar het schijnt…). Kortom wij raden het aan, er het beste van te maken. Trouwens studies wijzen uit dat de meeste vrouwen toch niet klaarkomen van je stormram dus waar lig je eigenlijk wakker van?

Om je een hart onder de riem te steken geven we je alvast de volgende 3 dingen mee om over na te denken:

  • Denk je dat onervaren vrouwen zitten te wachten op een leuter zo groot als een boomstam.
  • Sommige posities zijn fijner om uit te voeren met een tandenstoker
  • Ook de achterpoort gaat sneller open voor kleine jongens

In Nederland hielden ze er zelfs een bevraging op straat over

En omdat we lieve jongens zijn, die blijkbaar echt niets beters te doen hebben dan anderen te helpen, door plaatjes op te zoeken op het internet. Hierbij 3 standjes die ideaal zijn voor de wat kleiner geschapen man. Nee, een bedankkaartje hoeft niet en de eventuele doorgestuurde actiebeelden beloven we strikt voor onszelf te houden.

Hoe verder jij naar achter kunt, hoe dieper de penetratie. Bovendien geniet je van een leuk uitzicht op de bergtoppen. Zorg voor een aangenaam ritme en na een tijdje gaat ze vanzelf jodelen. Let wel, bij rugproblemen verkloot je je rug hier helemaal mee!

Je gaat je handen niet vouwen, want dan ben je net een pastoor en we weten allemaal wat die uitvreten. Hoe verder je vrouw, vriendin, bijslaapje, Tinder-date naar voor buigt, hoe dieper de penetratie. De handen zijn voor beide partijen vrij, dus laat je helemaal gaan. Let op voor verbrande knietjes, geloof ons dat maakt lelijke wonden.

Probeer dit niet met een 80-jarig besje zouden we zeggen. Ook zweetvoeten zijn uit den boze. Of je het been vasthoudt of niet, dat laten we aan jou over. De penetratie is in elk geval diep, ook al heb je niet veel centimeters in de aanbieding. Hoe hoger het been van haar, hoe dieper. Let wel zorg dat ze geen verrekening of kramp oploopt, want dan is het snel uit met de pret.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Friends with benefits? Zo maak je er een succes van!

Friends with benefits het klinkt aanlokkelijk. Wel de lusten maar niet de nadelen die ...

6 redenen waarom seks op een eerste date verstandig is!

Vroeger, toen de dieren nog spraken, was seks op de eerste date een taboe. ...

Weg met de sleur! Meer seks krijg je zo!

Geen sleur ten huize uw Whatmatters-redacteurs. Alvast niet meer sinds we ons wat gingen ...

Hosting door Fraai