Vergeet de zomer, 5 luxeplekjes voor deze winter

Bon, laten we een kat een poes noemen…een heerlijke nazomer zit er niet meer in. Het wordt dan ook stilaan tijd om de slippers, zomerse hemden, broeken en T-shirts uit de kleerkast te verwijderen en op te bergen op zolder terwijl we de winterjassen, wintertruien en warme broeken de omgekeerde beweging laten doen.

Niet getreurd, ieder seizoen heeft dan ook zijn charmes. Met duizenden binden we jaarlijks de latten aan en scheuren van de ene berg naar de andere après-skibar. Heb je sollen genoeg, dan raden we je volgende 5 hotels en/of chalets aan om je halve liters, Schnaps en goulashsoep op een luxueuze manier te laten verteren.

1. Chalet Mont Tremblant, Meribel (Frankrijk)

2. Chalet Husky, Val d’Isere (Frankrijk)

3. Chalet Zermatt Peak, Zermatt (Zwitserland)

4. Art Chalet, Courchevel (Frankrijk)

5. Chalet N, Lech (Oostenrijk)

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Voor ons een plaatsje aan het RAAM

Letten we bij Whatmatters op onze gezondheid? Veel te weinig dierbare lezers, maar we ...

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...