Dezigno, de meest stijlvolle E-bike op de markt l Gentleman’s Fair

Elektrische fietsen zijn hip op het moment, maar laten we eerlijk zijn: zelden of nooit geven ze je een wauw-gevoel. Dan hebben ze duidelijk begrepen bij DEZIGNO BIKES. Deze rekels komen met elektrische fietsen op de proppen, die meer weg hebben van een stoere streetracer en dat weten we wel te appreciëren. Wie weet snorren wij binnenkort ook wel elektrisch naar de redactie.

Stijlvol cruisen

Hoewel de DEZIGNO bikes dus lijken op vintage motorfietsen, zijn ze wel voorzien van de modernste elektrische techniek. Het is trouwens een Belgisch label, ontsproten uit de koker van designer Nik Cloots, die het beu was om bezweet op het werk aan te komen.

Ondertussen is er de keuze uit OtoR, het meest populaire model dat zelfs in Designboom 2014 is opgenomen en uitermate geschikt is om te cruisen op je eigen tempo. Dit is ongetwijfeld één van de meest sexy E-bikes op de markt. De OtoK is een tikkeltje sportiever en wat fijner en compacter. Deze bike is verkrijgbaar in tal van RAL-kleuren en perfect geschikt voor tochtjes door de stad. Geen hond ziet dat je elektrisch rijdt. Verder is er ook nog de Racer en de OtoCross.

Standaard zijn al deze pareltjes voorzien van een 250W motor met een lange levensduur en een maximumsnelheid van 25 km/uur. De snelste motor laat je trouwens 45 km/uur rijden, wat best pittig is. Met een keuze uit meer dan 200 RAL-kleuren en tal van accessoires, stem je je bike helemaal af op jouw wensen.

Een Dezigno staat vanaf € 3.649 euro in je garage te blinken. Geen geld om als een held door de straten te snorren.

FacebookInstagram

Wil je deze E-bikes bekijken, bevoel en betasten? Breng een bezoekje aan de Gentleman’s Fair. Deze lifestyle beurs voor mannen gaat dit jaar door van 10 tot 12 november in Waregem Expo. Na de succesvolle editie van vorig jaar, pakken de organisatoren het dit jaar nog grootser aan. Een must visit voor de moderne gentleman die gek is van luxe, toys, kunst, auto’s en alle moois dat het leven te bieden heeft. Wij zien jullie daar!

Ter gelegenheid van de Gentleman’s Fair zal Dezigno trouwens met een bijzonder model uitpakken!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Fender pakt uit met de Bluetooth speakers voor gitaarfans!

Wie kent het legendarische merk Fender niet? Alle grote rocksterren ter wereld spelen op ...

Kazbrella: Gedaan met lekken op een ander!

Nu de zonnige dagen ongetwijfeld weer bijna geteld zijn in België, en we binnenkort ...

Mujjo voor je iPhone 7

Je peperdure iPhone beschermen is uiterst verstandig. Je kan natuurlijk zoals onderstaande redacteur opteren ...

Hosting door Fraai