De casuals shirts van Abbie & Rose

We hebben gisteren nog maar net een hemd weggegeven van BB Chum of we hebben het vandaag al over een ander label. Nee, we hebben geen hemden te kort in onze kast, het is puur toeval. Kom gerust een kijkje nemen zouden we zeggen, maar 75.000 mensen over de vloer, daar passen we liever voor. Soit, vandaag willen we jullie Abbie & Rose voorstellen. Een Belgisch label dat we chauvinistisch als we zijn volledig belangeloos een duwtje in de rug willen geven. Wij mogen ongetwijfeld naar de hemel!

Hemden voor jongens die groot worden

A&R is een casual chique label voor de moderne man. Hun slogan is dan ook niet voor niets: “Men are boys with shirts”. In 2012 werd dit label in Brussel boven het doopvont gehouden en wordt momenteel voornamelijk verkocht in België en Frankrijk. Het gaat om 100% katoenen hemden met een relaxte uitstraling, met kleine details die er een draai aan geven.

In de keuze van de motieven wordt heel wat tijd gestoken en onopgemerkt ga je niet blijven met ene hemd van Abbie & Rose. Bestellen kan je deze hemden uiteraard online, maar er zijn ook al heel wat winkels die de shirts in hun collectie hebben opgenomen.

Je hebt de keuze uit 4 verschillende collecties en een waaier aan motieven en stijlen. De prijzen starten vanaf 75 euro en voor het duurste stel je 140 euro neer. Kijk vandaag nog op de site, steek deze rekels een hart onder de riem en help ze groeien. Recents wisten ze trouwens nog een Bolero Crowdfunding campagne succesvol af te ronden om hun groei te versnellen. Casual hemden kan je nooit genoeg hebben, zeg dat WHATMATTERS het gezegd heeft.

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Jay, The Collective: streetwear met een hart!

Soms moet je met drie zijn om succes te boeken, althans dat is het ...

3 tips voor zonnebrillen van het gloednieuwe Sunglass Avenue!

Nu menen we ondertussen wel iets te kennen van zonnebrillen, maar wat extern advies ...

Shhhtt, wij leven The Quiet Life

Hoewel we zelf de “swag” hebben van een net gerevalideerde bejaarde, houden we er ...

Hosting door Fraai