Lekker dier Joanna Krupa helpt soortgenoten!

Mannen die wel eens door Instagram scrollen en knappe deernes volgen, zullen ongetwijfeld Joanna Krupa wel kennen. Als we over een dame spreken met de gevleugelde woorden ‘Dat is wel een tijger!’, awel, dan is de ravissante Joanna zeker al eens over onze lippen. Als tijger springt ze nu ook in de bres voor haar soortgenoten. Ze is namelijk een voorvechter voor het dierenrijk. Zo steunt ze de bekende dierenrechtorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).


Van bond in kleding tot dieren in het circus. PETA zet er zijn scherpe tanden erin en laat als een leeuw dat een een sappige hinde gestrikt heeft niet meer los. Met succes, en zeker als je weet dat veel bekendheden PETA steunen en dit doen op een manier dat er aandacht getrokken wordt.

En hoe trekken knappe vrouwen als Joanna de aandacht? Wel, door zich naakt met enkel een likje verf door de straten van Londen te laten paraderen.  ‘I’ve always loved and respected the importance the U.K. places on protecting animals—which is why I was so surprised to learn that wild-animal circuses are still allowed to tour in England and Wales,” zegt de knapperd terwijl ze de ‘stijve’ (woordspelingske) Britten van dit spektakel laat genieten. “No animal should be forced to perform tricks for entertainment, and it’s time the British government put an end to this cruelty.”

Mochten ze bij deze de echte tijgers in een circus vervangen door meer van deze exemplaren, we zouden een abonnement nemen, laat dat duidelijk zijn!

Credits: PETA

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ashley More…Dé Jenna Jameson van de Benelux! (Eindelijk!)

“We want more, we want more, we want more…!” Neen, we zitten niet in ...

Luna Stevens, meer dan een WAG!

Wie WAG zegt denkt meestal aan mooie dames die niets liever doen dan reizen, ...

Hosting door Fraai