Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Melissa Engel

We gaan even terug naar onze kindertijd. Iedereen herinnert zich zeker de vriendenboekjes die lustig in de klas werden doorgegeven. ‘Wat eet je graag?’, ‘Wat wil je graag worden?’,… en meer van die vragen. Uiteraard werden wij voetballer of F16-piloot en werden de jonge meisjes allemaal zangers of prinses. Hoe het leven kan keren want een korte terugblik leert dat slechts 2 vrienden het gemaakt hebben als voetballer, we geen F16-piloot kennen en er een tweehonderdtal anderen zich te pleuris moeten werken in een job dat niet hun droom was als kind. Soit, we klagen niet. Integendeel…daar wij in onze job dagelijks geconfronteerd worden met knappe deernes, sommige al snel tot onze vriendenkring mogen behoren, werd het tijd om de vrienden, in dit geval vriendinnenboek, terug van onder het stof te halen en door te geven. Vandaag is het de beurt aan Melissa Engel…kandidate Miss Coast en misschien wel te zien in de tweede reeks van Spitsbroers…

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Ravissante Kimberley Ijsbrandij verdient een plaatsje in de FHM500

We hebben wel een zwak voor knappe Nederlandse dames. Ook voor ons is het ...

Brit Manuela, de ster op het strand van Santa Monica!

Wie Santa Monica Beach zegt, denkt aan het warme Californië, hete stranden en in verhouding ...

Knapste tweeling ter wereld maakt ons compleet tureluurs

Kennen jullie Mathilde en Pauline Tantot al? Met quasi zekerheid kunnen we jullie gewoon ...

Hosting door Fraai