Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Melissa Engel

We gaan even terug naar onze kindertijd. Iedereen herinnert zich zeker de vriendenboekjes die lustig in de klas werden doorgegeven. ‘Wat eet je graag?’, ‘Wat wil je graag worden?’,… en meer van die vragen. Uiteraard werden wij voetballer of F16-piloot en werden de jonge meisjes allemaal zangers of prinses. Hoe het leven kan keren want een korte terugblik leert dat slechts 2 vrienden het gemaakt hebben als voetballer, we geen F16-piloot kennen en er een tweehonderdtal anderen zich te pleuris moeten werken in een job dat niet hun droom was als kind. Soit, we klagen niet. Integendeel…daar wij in onze job dagelijks geconfronteerd worden met knappe deernes, sommige al snel tot onze vriendenkring mogen behoren, werd het tijd om de vrienden, in dit geval vriendinnenboek, terug van onder het stof te halen en door te geven. Vandaag is het de beurt aan Melissa Engel…kandidate Miss Coast en misschien wel te zien in de tweede reeks van Spitsbroers…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Mooi deernes in Vintage Defender maken het vandaag toch een beetje zomer

Wij stonden vanochtend op, scheurden de maand juni van onze kalender en keken verontrustend ...

Nerize Peyper: alleen de naam doet al dromen!

Met een naam als Nerize Peyper moet je natuurlijk potten breken. Al zijn we ...

Wordt één van deze dames de nieuwe Gouden Pump?

Wie zal er in januari Bo Hulst opvolgen als de mooiste, knapste, interessantste, heetste, tofste, ...