BB CHUM pakt uit met 3 nieuwe modellen, wij geven er eentje weg!

Over heel de wereld hebben we vriendjes, maar natuurlijk het meest in België en Nederland. Ook de rekels van het shirtmerk BB CHUM mogen we tot onze vrienden rekenen en daar profiteren jullie van!

3 nieuwe modellen

Ben je wel te vinden voor een extravagant hemd van Nederlandse makelij of wil je je boekhoudkantoor eens danig opschudden? Dan zijn de nieuwe modellen Blossom, Smashing Trigon of Waterfall zeker wat voor jou. 3 nieuwe modellen die perfect passen bij de Indian Summer die ons hopelijk nog te wachten staat. Voorlopig zullen ze vooral waterbestendig moeten zijn.

Alle hemden komen – zoals we al eerder lieten weten – in een beperkte oplage van 149 stuks. De hemden zijn stuk voor stuk genummerd en voorzien van een extra label.

Het goede nieuws? Wij mogen één hemd gratis en voor niets weggeven. Vanavond om 19u starten we een livestream op Facebook waarbij er eentje te winnen valt. Je kunt maar beter je stem uitbrengen tussen 19u en 22u vanavond! Een mooi kwaliteitshemd van 79,95 euro laat je toch niet aan je voorbijgaan?

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom de advertenties van Calvin Klein mannen boeien?

Even terug naar 14 februari dit jaar. Bij gebrek aan inspiratie voor Valentijn heeft ...

Welkom in het Casa di Lupo

Waarom wolven zo populair zijn? Geen idee, maar nadat we vorige week het nieuwe ...

Model Chancel kleurt Whatmatters

Een primeur voor Whatmatters. We kunnen er niet omheen, het werd hoog tijd dat ...

Hosting door Fraai