900.000 dollar voor een week op de NIRVANA

Vandaag gaan we het hebben over de Nirvana. Nee, het gaat niet over een illuster groepje waarvan de zanger zichzelf een kopje kleiner maakte, maar wel over een superjacht. Zowat het meest luxueuze wat er op de zeven zeeën ronddobbert.

900.000 dollar per week

Ok, gloednieuw is dit pareltje niet want het werd al in 2012 opgeleverd, maar het schuitje kostte wel een slordige 305 miljoen dollar. Een stevig feestje is gelukkig mogelijk, er is immers plaats voor 12 gasten en 27 bemanningsleden.

Dit schip van OceanCo is ongeveer 90 meter lang, heeft 6 dekken, verschillende zwembaden, een bioscoop en een gym. Vervelen ga je je dus niet snel doen. Slapen doe je in de VIP-suite of één van de vier andere luxueuze kamers.

Als extra speeltjes zijn er ook nog een speedboat, zes jetski’s en vier waterscooters aan boord. Het goede nieuws? Dit speeltje is te huur. Heb je ergens nog 900.000 dollar slingeren voor een weekje pret, vergeet ons dan zeker niet uit te nodigen. Wij maken wel een reportage!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hier waren de heren voetballers deze zomer te spotten!

Uiteraard hadden we als kind posters van voetballers tegen onze muur hangen. Ondertussen kennen ...

6 coole runners voor als je wil gaan lopen

Te weinig ik geef het grif toe. Dat zou momenteel mijn antwoord zijn, ga ...

Reebok Nano 7 voor de CrossFitter

Door het sneakerbos de bomen nog zien is niet evident. Elke week komen er ...

Hosting door Fraai