5 dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks

Waarom wij zo graag Esquire lezen? Omdat ze gewoon een stichtend voorbeeld zijn. Geregeld lezen we er een artikel waar we echt wat aan hebben. Zo botsten we recent ook op een artikel met de titel: De dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks. Zij gaven alvast de volgende 5 tips mee en wie zijn wij om daaraan te twijfelen.

5 dingen die je nooit mag doen tijdens de seks

Onderschat nooit het risico op soa’s

Wij zijn er gelukkig van gespaard gebleven, maar onderschat nooit het risico op soa’s. Waarom? Omdat die smerige ziektes beter en beter resistent zijn tegen antibiotica. Voorkomen is makkelijker dan genezen!

Prop nooit voedsel in haar vagina

Geen banaan, geen pruim en geen appel. Voor je het weet breekt de helft af en zit je alsnog met gebakken peren. Wil je trouwens wat in haar anus rammen, zorg dan voor voorwepren die daarvoor geschikt zijn. Onze vrienden van Pabo helpen je met alle plezier verder.

Push haar niet om klaar te komen

Focus niet teveel op haar orgasme. Soms lukt het, soms niet, deal with it. Druk zetten werkt niet, dat geven we je op een briefje. Laat je helpen door haar, zo lukt het vaak veel sneller én beter. Denk vooral niet dat je fluit in haar moeten zitten om haar te doen klaarkomen, vaak is het tegengestelde waar.

Ram haar niet wezenloos

Harder is niet altijd beter. Zo kan je scheurtjes veroorzaken in haar vagina. Bovendien kan ook jouw stormram schade oplopen. Een penisbreuk komt echt wel voor.

Combineer geen glijmiddel op oliebasis met latexcondooms

Onvoldoende of ongeschikt glijmiddel is niet alleen lastig, vaak ook gevaarlijk. Combineer vooral geen glijmiddel op oliebasis met latexcondooms. Deze olie breekt namelijk latex af. Het resultaat? Begin maar al te sparen voor je nieuwe kroost!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Gastblogger Lynn eet gezond met stokjes: Wok A Way

Lynn Mikolajczak weet van aanpakken. Als eerste reageerde deze studente Rechten uit Berlare op ...

Online daten als een gentleman

Links of rechts swipen kan je vast wel, daar hoeven we ongetwijfeld je handje ...

Virtueel plezier voor de singles!

Dat de technologie een razende vaart neemt, dat hoeven we jullie waarschijnlijk niet te ...

Hosting door Fraai