Wij willen meer STELLA (Maxwell)!

En of wij een Stella lusten. Dit had in het verleden betrekking op het bier – al speelt daar het merk minder van belang – maar sinds kort zijn we wel in de ban van STELLA MAXWELL.

Meer Stella!

Eerder maakten we al bekend dat er naaktfoto’s van haar gelekt waren, maar we willen nog een stapje verder gaan en een volledig beeld schetsen van Stella. Dit Britse model is immers in 1990 in België geboren. Hoe we ze hebben kunnen laten ontglippen? Geen idee, maar het feit dat papa een diplomaat is, speelt waarschijnlijk een niet onbelangrijke rol.

Als model was ze ondertussen al aan de slag voor ASOS, H&M, River Island en Elle. Commerciële looks heeft ze dus zeker en vast.

Sinds 2015 maakt Stella deel uit van de engeltjes van Victoria Secret en verdeelt ze haar tijd tussen Los Angeles en New York. Alle heren die hoop koesteren om de vleugeltjes van dit engeltje ooit te knippen: vergeet het maar! Stella is lesbisch en heeft momenteel een relatie met een ander puik exemplaar van de vrouwelijke soort: Kristen Stewart. Al gaan er meer en meer geruchten op dat Stella biseksueel is, net als haar vriendin. Mogen we dat een pluspuntje vinden?

🍬@itsjeremyscott 🍬 happy 20th!! Ily!!! #nyfw

Een bericht gedeeld door Stella! (@stellamaxwell) op

Ciao🔪

Een bericht gedeeld door Stella! (@stellamaxwell) op

#VSHoliday17 @victoriassecret

Een bericht gedeeld door Stella! (@stellamaxwell) op

Wicked Cool @victoriassecret

Een bericht gedeeld door Stella! (@stellamaxwell) op

Curb appeal

Een bericht gedeeld door Stella! (@stellamaxwell) op

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Shelley Baptiste strijdt voor plaatsje op cover van Maxim en jij kan haar helpen!

Wie kent er Shelley Baptiste? Trouwe en al iets langere volgers van Whatmatters zullen ...

Charelle Schriek, meer dan alleen sympathiek!

DJ’s en schoon madammen…voorbeelden genoeg. Waar ’s werelds DJ nummer twee, Dimitri Vegas, de ...

Hosting door Fraai