Vifa Stockholm, Deense deuntjes!

Op zoek naar een stijlvolle speaker en wil je eens wat anders dan de gekende merken? Neem dan zeker eens een kijkje in de collectie van het Deense VIFA. Minimalistisch design, waarbij vooral de STOCKHOLM ons kan bekoren. Een pareltje voor in je woonkamer, waar ongetwijfeld over gesproken zal worden.

Scandinavische speakers

Vifa mag dan niet de meest in het oog springende speakers op de markt brengen, dat is in onze ogen zeker geen minpunt. Meer dan 80 jaar vakmanschap vindt zijn weg in deze speakers die in geen enkel interieur misstaan, of het moet dan van je grootmoeder zijn, maar dan kan je je de kosten beter besparen.

Warm, ruw textiel en het gladde aluminium vullen elkaar perfect aan in de Stockholm. De stof is trouwens afkomstig van Kvadrat. Multi-streaming is mogelijk en zowat van elke bron, loods je het geluid door deze speakers. Connectiviteit staat bij deze speaker voorop.

Je hoeft niet bij te betalen voor het bestellen van dit pareltje en binnen de 6 dagen heb je je Stockholm in huis. Het prijskaartje? 1.199 euro om exact te zijn, maar daarvoor krijg je wel een heleboel kleurtjes. Vind je dit toch wat aan de dure kant? Er zijn nog heel wat andere, iets goedkopere modellen op de site te vinden.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De Belgische skateboards van Bandz

Nee, we zijn geen jonge leeuwen meer, al denkt Jens soms nog van wel, ...

Johnnie Walker eert jaar van de hond met gelimiteerde fles!

Het is bijna Chinees Nieuwjaar, meer bepaald 16 februari. En zoals de traditie het ...

On fire, of net niet!

Zowat het minst sexy object op kantoor, in je wagen of in je appartementsblok? ...

Hosting door Fraai