Belgische 3D-zonnebrillen uit gerecycleerd plastic: w.r.yuma

JA, ik weet het, ik had het gisteren al over zonnebrillen terwijl er geen zonnestraal te bespeuren is, en dan? Het Belgische w.r.yuma is zo hot, dat je zelfs geen zonnestralen nodig hebt. Deze Belgische rekels maken immers de eerste 3D-geprinte zonnebril uit plastic afval. Stylish én milieubewust, begin je het al een beetje te snappen?

Red het milieu

Dashboards van wagens, plastic flessen en koelkasten: je zet zet voortaan op je neus. Met hun zonnebrillen speelt w.r.yuma naadloos in op het immense probleem van de enorme hoeveelheden plastic die onze oceanen vervuilen.

Via het Crowfundingplatform Kickstarter willen de Antwerpenaars alvast voldoende geld ophalen om hun grootse dromen waar te maken. De trendy zonnebrillen worden met de hand vervaardigd, bieden bescherming en je werkt nog eens mee aan een beter milieu ook.

Stylish modellen vernoemd naar sterren

Momenteel zijn er al 5 modellen verkrijgbaar uit zwarte dashboards. De verschillende modellen kan je op Kickstarter vinden en kregen allemaal de naam van een ster mee. Zo zijn er nog wel wat, dus verwacht je binnenkort aan nog heel wat nieuwe modellen. Wil je wat meer opvallen? Ga dan zeker voor de volledig witte Special Edition. We geven je nog even mee dat zelfs het opvouwbare brillendoosje uit kurk is vervaardigd.

Lees zeker het volledige verhaal op Kickstarter, laat je overtuigen en schaf je een model aan. Het bedrijf is genoemd naar Yuma, de zonnigste plaats op aarde. Voor 74 euro kan je momenteel nog een zonnebril op de kop tikken. Geen geld voor een beter milieu en een modebewuste uitstraling, op de bakfiets en daarnaast! 

FacebookInstagram 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

The Cut Buddy: geniaal in zijn eenvoud …

Soms bots je op een gadget waarvan je denkt: godverdomme, had ik dat maar ...

FIFA '17 Tip: Zo gaat elke corner rechtstreeks binnen!

Wij bekennen…ondanks we midden dertigers zijn, knallen wij soms kinds een avondje FIFA met ...

De wheeler van Guardo

Bij Whatmatters weten we leuke gadgets wel te waarderen. Nu hebben ze er bij ...