• LIFESTYLE
  • %s
  • Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Terwijl Jens zijn laatste dagen in Ibiza spendeert, is hij ongetwijfeld al op zijn volgende reis aan het broeden. Ondertussen zal ik de redactie wel recht houden. Verschillen moeten er zijn in het leven natuurlijk. Ik weet in elk geval wat Jens op zijn volgende reis meeneemt: de Thule Subterra Carry-On, een puik koffertje dat vanaf nu altijd en overal meegaat!

.

Handig koffertje

Lichtgewicht, een makkelijk compressiepaneel binnenin, waardoor je netjes de vuile van de propere was kan scheiden en een toonaangevend label dat garant staat voor kwaliteit. De supergrote wielen zorgen dat de koffer makkelijke met je meerolt en de V-tubing handgrepen liggen uitstekend in de hand. Moeten we jullie nog vertellen dat we weg zijn van dit koffertje? Het Zweedse merk Thule staat voor minimalistisch en smart design, dat kunnen we wel pruimen!

Omdat er meer dan voldoende handgrepen zijn, til je je koffer altijd en overal makkelijk op en zit jij al lang terug in je vliegtuigstoel als de anderen nog aan het klooien zijn. Ja, je leest het goed, bij de meeste vliegtuigmaatschappijen kan de Subterra gewoon mee aan boord. Omdat de koffer uit waterbestendig materiaal is hoef je niet bang te zijn voor een Belgische plensbui en een handig vak geeft je snel toegang tot je meest gebruikte spulletjes. Aan boord kan je niet zonder hoofdtelefoon, toch?
Er zijn verschillende formaten en tussen de 120 en 350 tik je deze alleskunner en nieuwe reisgezel op de kop. Wij vertrekken nooit meer zonder. De Thule Subterra is trouwens verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, dus je vindt er vast wel eentje die perfect bij je smaak past. Voor zelfgeschoten beelden neem je binnenkort maar een kijkje op de Facebook van Whatmatters of onze Instagrampagina. Wedden dat je er ook eentje wil? Als je het lief vraagt willen we deze onze misschien wel eens uitlenen, heel misschien.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

4 Italiaanse traiteurs die het ontdekken waard zijn

Onze favoriete keuken? Niet evident, maar de Italiaanse zit ongetwijfeld in onze top 3. ...

MAC of Windows? Wij helpen in jouw keuze!

Wordt je volgende laptop een Mac of kies je voor een versie op Windows? Sinds ...

5 interieur missers als de vrouw van de dromen op bezoek komt!

Uiteraard is een mancave heel cool, maar een vrouw, nee die strik je er ...