Elke maand een nieuwe designer zonnebril op de neus

Er zijn maar een paar dingen waarvan je nooit genoeg kan hebben. Vrouwen lag op het puntje van onze tong, maar laten we het maar houden op zonnebrillen. Nu kost een deftige zonnebril al snel aardig wat roebels, maar daar hebben gewiekste ondernemers natuurlijk een oplossing voor gevonden.

Elke maand een nieuwe bril

Momenteel blijft de dienstverlening nog wel beperkt tot de Verenigde Staten, maar als het regent in New York, dan moet het wel gaan druppelen in Brussel. Bij Eyedesired.com bieden ze je alvast designerzonnebrillen aan voor een prikje. Voor slechts 20 dollar per maand, loop je steeds met een Tom Ford, Versace of ander luxemerk op je neus rond. Nu, heb je er in België natuurlijk niet altijd nood aan, maar toch…

Val je toch helemaal in katzwijm voor een model en wil je je zonnebril niet inruilen maar houden, dan kan dat natuurlijk ook. Voor 80% van de kostprijs kan je je bril op de kopt tikken. Nee, het concept is niet origineel en evenmin geniaal, maar leuk is het wel.

Voor 45 dollar per maand mag je trouwens uit nog grotere juweeltjes kiezen. Het duurste model zonnebril kost maar liefst 1.000 dollar, daar ga je best niet op zitten!

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Timberland sneakers SS17

Jaren geleden liepen we er al op rond en tot op de dag van ...

Draai eens een tong!

Eerlijk bij het begrip ‘Tongue Twister’ denken we in eerste instantie niet aan K-Swiss. ...

De perfecte zomerse geuren

Zomerse geuren, we kunnen er niet genoeg van krijgen bij Whatmatters. En dan bedoelen ...

Hosting door Fraai