Elke maand een nieuwe designer zonnebril op de neus

Er zijn maar een paar dingen waarvan je nooit genoeg kan hebben. Vrouwen lag op het puntje van onze tong, maar laten we het maar houden op zonnebrillen. Nu kost een deftige zonnebril al snel aardig wat roebels, maar daar hebben gewiekste ondernemers natuurlijk een oplossing voor gevonden.

Elke maand een nieuwe bril

Momenteel blijft de dienstverlening nog wel beperkt tot de Verenigde Staten, maar als het regent in New York, dan moet het wel gaan druppelen in Brussel. Bij Eyedesired.com bieden ze je alvast designerzonnebrillen aan voor een prikje. Voor slechts 20 dollar per maand, loop je steeds met een Tom Ford, Versace of ander luxemerk op je neus rond. Nu, heb je er in België natuurlijk niet altijd nood aan, maar toch…

Val je toch helemaal in katzwijm voor een model en wil je je zonnebril niet inruilen maar houden, dan kan dat natuurlijk ook. Voor 80% van de kostprijs kan je je bril op de kopt tikken. Nee, het concept is niet origineel en evenmin geniaal, maar leuk is het wel.

Voor 45 dollar per maand mag je trouwens uit nog grotere juweeltjes kiezen. Het duurste model zonnebril kost maar liefst 1.000 dollar, daar ga je best niet op zitten!

Facebook

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Paradeer rond als een LABOSS

De naam LABOSS mag dan wel heel Amerikaans aandoen, we hebben hier toch echt ...

Six Edges mikt op de stedelijke creatieveling

Belgische labels, daar hebben we er ondertussen al een heel aantal van gebracht. Terecht, ...

Nieuw spectaculair car event in Nieuwpoort

Als er een motor inzit heeft het onze interesse, dus tegen een nieuw auto ...