CESAR: vegetarisch genieten & interieurshoppen in één

Zaken komen, zaken gaan en zelfs Elvis is niet blijven bestaan, maar dat CESAR het in Antwerpen een tijdje gaat uitzingen, daar durven we best geld op in te zetten. Vegetarisch is het nieuwe normaal en daar speelt deze zaak op in met brunches en lunches. Maar ze gaan er nog een stapje verder, want ook de meubels en interieur accessoires kan je er aanschaffen.

Food & interieur

Je drinkt er een kopje koffie, giet er een aperitiefje achterover en kijkt er ook nog eens je ogen uit. Als een interieur item je werkelijk bevalt kan je het gewoon aanschaffen. Alles wat je ziet kun je kopen, verleidelijk.

Scandinavisch minimalisme en meer opvallende designer items wisselen er elkaar af en elke stijl heeft zijn eigen hoekje. Spring trouwens geregeld opnieuw binnen, want het interieur wordt regelmatig onder handen genomen.

Nood aan een gezonde maaltijd, even het hoofd vrijmaken of misschien wat inspiratie nodig? Bij CESAR kom je ongetwijfeld aan je trekken. Als je ons ziet zitten, spreek ons gerust aan!

InstagramFacebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Helder, probeer de gin van Rutte met selder!

Wij geven het toe, bij het zien van een fikse selder, was gin nu ...

Resto Review: AZUMA

Als de schoonbroer zegt dat ik ergens moet gaan eten, dan doe ik dat. ...

Met deze sneakers van Adidas reis je gratis in Berlijn!

Geniaal! Hoewel sneakers initieel dienen om te lopen, zal je met plezier deze exemplaren ...

Hosting door Fraai