• WOMEN
  • %s
  • Yoni Rivar, een beetje een beest!

Yoni Rivar, een beetje een beest!

Hoe we op Yoni Rivar zijn gebotst? Nee, niet tijdens een avondje stappen maar op Facebook. We zagen deze Belgische schone verschijnen op de cover van Modellenland en we wisten het direct. Yoni moest en zou onze nieuwe rubriek openen. Na wekenlang bedelen, het uitkijken van 6 Star Wars episodes en een klein beetje stalking kregen we een ja. Weinig mensen kunnen nee zeggen tegen de sloebers van Whatmatters. Wij trokken samen met onze zieke kat naar het pittoreske en altijd charmante Gent voor een gesprek met dit bloedmooie model. Geef ons maar eens ongelijk dat we Yoni deze nieuwe rubriek laten openen.

Hoi Yoni, wij hebben de eer je deze wekelijkse nieuwe rubriek te laten aftrappen. Stel je je in één zin even voor?

Tuurlijk jongens, ik ben Yoni Rivar, een 22-jarige spring-in-‘t-veld die als model werkt en de droom heeft dierenarts te worden.

Fotograaf: Dirk Coryn

Een tijger die andere dieren, soit… Dus momenteel studeer je nog?

Ja, momenteel studeer ik dus diergeneeskunde. Tussen het studeren door ga ik geregeld als eens uit en verdien ik wat bij door in een club te werken.

Zo kennen we er wel meer! Maar je klust ook bij als model, hoe ben je daar ingerold?

Eigenlijk ben ik gescout geweest  door een modellenbureau op mijn 14de. Ik was echt nog een bang klein meisje en vond het moeilijk om mijn draai te vinden in die strenge wereld. Na een tijdje ben ik er dan ook mee gestopt en heb me volledig geconcentreerd op mijn studies.

Fotograaf: Esmee Sarton

Een 5-tal jaar geleden werd ik gevraagd om te poseren voor een fotograaf zijn expositie en nieuw boek. Ik stond toen veel zekerder in het leven, en had zo een leuke dag gehad, dat ik merkte dat ik het wel miste om voor de camera te staan. Ondertussen zijn we weer heel wat jaren verder en heb ik er nog geen moment spijt van gehad dat ik terug met modellenwerk begonnen ben.

Wij kunnen dat ook best appreciëren! Moeten we ons als gewone stervelingen iets bijzonders voorstellen bij dat modellen bestaan?

Goh, eigenlijk ben ik niets meer dan een gewoon meisje die de juiste keuzes heeft gemaakt in het leven. Mensen zien modellen altijd als iets speciaals, maar op een zondag zit ik ook gewoon in mijn trainingsbroek de 53ste heruitzending te kijken van F.C. De Kampioenen te kijken, met jawel… .een XL pizza margerita van Domino’s (lacht).

Wel, wel, wel en wij maar denken dat we de enige waren! Om even wat dieper in te gaan op dat modellenwerk, wat vind je er zo leuk aan?

Eerst en vooral, modellenwerk is vééééél vermoeiender dan dat sommige mensen denken. Mensen denken dat het een glamour-leventje is, maar je bent soms uren aan het reizen door andere landen, waar je niemand kent en vervolgens mag je nog 5 uur lang in lingerie staan poseren in water van 15°C.Maar al bij al vind ik al die inspanningen niets vergeleken bij de leuke ervaringen die ik heb opgedaan en de contacten die ik al heb gelegd. It’s all worth it !

Fotograaf: Steve Dean Mendes

En wij maar denken dat die shoots altijd bij 35 graden waren. Sterkte! Krijg je als model soms ook ‘rare’ voorstellen?

Ik krijg zeer vaak rare voorstellen. Niet van mensen in de fotografiewereld, maar voornamelijk mensen die mijn werk volgen. Ooit kreeg ik het aanbod om met een Aziatische man van 53 te gaan samenwonen in Canada. Ik zou 10.000 euro netto per maand ontvangen. Daarvoor moest ik niet direct iets doen. Hij wou gewoon naar een mooi gezicht kunnen kijken, voor hij naar zijn werk vertrok om zijn dag vrolijk te beginnen. Die man besefte waarschijnlijk niet dat ik er zonder al die make-up op een gremlin lijk ‘s ochtends.

Fotograaf: Steve Dean Mendes

Wij zijn verzot op gremlins! Eerlijk, 10.000 euro, wat een habbekrats! Volg je ook wat influencers?

I’m in love with BuffBunny! Haar echte naam is Heidi Somers en ze is een fitnessmodel dat soms bikini wedstrijden meedoet. Ik heb enorm veel respect voor mensen die zo vastberaden zijn. Ik heb vroeger zelf heel wat uren in de fitness doorgebracht, maar de Cosmopolitans op vrijdagavond hebben ervoor gezorgd dat ik ooit een sixpack heb gehad (lacht).

Wij wel, 6 blikken Jupiler hebben we geregeld in onze handjes! 1-0 voor Whatmatters. Soit, heb je nog grote dromen te verwezenlijken?

Ik zou zeer graag een manama (master na master) doen in Californië ! Een topuniversiteit, en in het buitenland studeren lijkt me een ongelooflijke belevenis.

Fotograaf: Ken Pimontel

We gunnen het je van harte. Nog een laatste, waar ben je in je al bij al jonge leven het meeste trots op?

Ik denk dat ik hierop ‘mijn zelfvertrouwen’ ga antwoorden. Vroeger was ik best een verlegen meisje, die nooit graag in het midden van de aandacht wou staan of zelf al stond te beven bij een school presentatie geschiedenis.Door het modellenwerk ben ik verplicht geweest om uit mijn schulp te kruipen en dat heeft me enorm goed gedaan. Nu ben ik net het meisje dat op de toog staat te dansen en zelf voorstelt om presentaties te geven.

Fotograaf: Steve Dean Montes

Yoni, we hebben hier een toog, wij zeggen laat je vooral gaan!

Snelle vragen

Je 3 favoriete hotspots?
Barcelona, Amsterdam, Griekenland. Ik hou van de mentaliteit in deze landen/steden. Iedereen is er een pak vriendelijker dan in België en alles  gaat er zo relaxed aan toe.
Je favo lichaamsdeel?
Mijn schouders. Ze zijn zeer slank en vrouwelijk.
Je fijnste karaktereigenschap?
Mijn doorzettingsvermogen (wat soms ook een nadeel is, want ik ben daardoor heel koppig)
Wat haat je?
Mensen die luid eten. Can’t stand them!
Borsten of billen?
Boobs! No doubt!
Verstand of uiterlijk bij een man?
Ik zou nooit kunnen samen zijn met een man die het verstand van een goudvis heeft.Geef mij liever een nerdje waarmee ik gezellig Star Wars kan kijken en tot uren in de nacht kan babbelen, met een goede fles wijn.

De carrière van Yoni Rivar volgen? Begin alvast met haar Facebook– en Instagrampagina.


Zelf interesse om in deze rubriek te verschijnen of ken je een model dat perfect geschikt is? Stuur een berichtje naar info@whatmatters.be en wie weet sta je binnenkort wel op Whatmatters.be te blinken.

Fotograaf: Steve Dean Mendes

Production: Modellenland Magazine
Art director: Peter Van Pouke
Photograph: focas.be
Photographer: Tom De Win
Model: Yoni Rivar

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn

Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat ...

Reportage: Achter de schermen in de erotische entertainment sector met Kelly Van Hoorde

Reportages…wij bij de redactie van Whatmatters doen het graag. Terwijl onze undercoverreportage ‘Whatmatters op ...

Marisa Papen in Egyptische cel omwille van naaktfoto’s!

Dat wij Marisa al langer genegen zijn is geen groot geheim! Ook wij zijn ...

Hosting door Fraai