Vlaams model Maruschka schittert voor lens van Amerikaans topfotograaf!

Hallo moeder! Ja, we hebben het over Maruschka Vanbellingen! De knappe hinde uit De Voorkempen, Zoersel, is nog maar net drie maanden bevallen van een wolk van een baby en ze schittert al voor de lens van Alex Manfredini, de fotograaf uit Miami van onder andere Khloe Kardashian, Shakira en Sofia Vergara! Wie deze knapperd is wilden wij wel eens snel te weten komen! Eén telefoontje later zaten we te keuvelen bij een papfles melk, euh fles rosé! Hierbij de resumé!

Hallo Maruschka, vertel eens kort wie je bent?
Jonge mama, babymeisje 3 maanden, afkomstig van Zoersel en lerares economische richtingen in combinatie met modelleren!

We mogen niet vloeken maar godverdomme, waarom hadden wij een oude kaalhoofdig met een lispelende ‘S’ voor Economie vroeger? Soit, je mocht model staan voor Alex Manfredini, de fotograaf van onder andere Khloe Kardashian, vertel hier ook eens wat meer over?
Alex Manfredini mogen ontmoeten in België wat een unieke ervaring was. Gezien eerdere grote opdrachten zoals o.a. P-magazine, portfolio knokkestyle, etc in België is Alex zo bij mij terecht gekomen en hadden wij al snel een overeenkomst gesloten om te shooten.

Alex staat ook bekend als vaste fotograaf voor Playboy, hoever zou jij durven gaan?
Ik ga ver in shooten zolang het klassevol blijft, zo heb ik in mijn portfolio Knokke naaktfoto’s waarbij je iets en niets ziet! (Haha)

De redactie is al volop aan het Googlen en de leerlingen alvast ook! Wat is jouw ultieme droom hierin?
Mijn ultieme droom in de modewereld is om op catwalk te lopen in grote modesteden zoals Milaan, Miami,…

Wij zijn erbij als dat ooit het geval is! Aan reacties geen gebrek waarschijnlijk maar wat zijn zowat de tofste die je tot nu toe hebt gekregen?
Tot hiertoe heb ik tal van reacties gehad op de foto’s en de leukste en veelvoorkomende reactie vind ik zelf: “Wow hoe heb je dit allemaal kunnen bereiken 3 maanden na je zwangerschap?!”
Ook ikzelf ben hier fier om gezien je nooit weet wat een zwangerschap met jouw lichaam doet. Voor de rest ben ik iemand die heel veel op zich laat afkomen en weinig zelf op zoek ga, zo krijg ik vaak aanbiedingen waarbij ik zelf versteld sta, zoals de shoot met Alex Manfredini.😎 Inderdaad een unieke kans! ‘Once in a lifetime’ om het met een quote te zeggen…heb je zelf ook een favoriete quote?
Ik sta achter de quote ‘you only live once’ waardoor ik dus vaak nieuwe uitdagingen aanga, ik wil dus gewoon zoveel mogelijk bereiken in mijn leven.

Nice! Je bent ook erg actief op sociale media, waarom moeten we je hierop volgen?
Op sociale media ben ik te volgen waarbij ook regelmatig een update plaatsvindt van mijn aangegane uitdagingen en dagelijkse spannende bezigheden! (Haha)

Je gaf al aan een dochtertje te hebben van drie maanden, dat kan natuurlijk (alles ja, dat kan wel maar daar gaan we niet vanuit) zonder man…
Ondertussen heb ik de perfecte man gevonden voor mij, hij steunt mij in alles, staat altijd achter mij en is alsook de perfecte papa voor onze dochter.

Kijk eens aan! We pinken alvast een traantje weg! Waarschijnlijk heb je het nu wel heel druk in het opvoeden van je wolk van een baby, maar als je toch de tijd vindt, waar kunnen we je spotten?
Wanneer ik op stap ga vertoef ik graag in Knokke en zie je mij gemakkelijk op Monroe Beach genietend van een glaasje wijn in leuk gezelschap. Wanneer ik het dichter bij huis wil gaan zoeken kom ik ook wel graag in de stad Antwerpen.

Wij ook! Heb je ook een favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde ga ik voor mezelf houden gezien ik deze zonde anders niet meer kan uitvoeren! (Haha)

Er zou zo maar eens een nieuwe baby kunnen komen…als straf om het niet te delen, gooien we snel nog een paar vluggertjes jouw richting uit…

-Klassevol naakt kan/kan niet
Milaan of Miami
Lange romantische vrijpartij of kort hard krachtig vluggertje
-Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn borsten

Ideaal om mee af te sluiten, voor alle leerlingen in de economische richtingen dit jaar met hun handen onder de bank de lessen volgen! In ieder geval, heel veel succes met alles wat je verder onderneemt, wij blijven het alvast volgen! En volgen, dat kan via Facebook en Instagram! Doen!

 

Credits: Alex Manfredini

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De underboob is helemaal 2017!

De sideboob wie kent de term niet? Ken je de term niet, geen paniek ...

Larissa De Castro, een adembenemend mooi model!

Honderd keer per dag krijgen wij de opmerking wat voor een geweldige job wij ...

Dit is het nieuw lief van Justin Bieber!

Na een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez, wat gefoefel met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia ...

Hosting door Fraai