Hutch Antwerpen: Wanneer Kunst, Mode en Luxewagens elkaars paden kruisen

Zondag 3 september 2017 was hét moment om een bezoekje te brengen aan de Hutch store te Antwerpen. Hutch staat bekend voor hun moderne met rock geïnspireerde mode en topkwaliteit van mannenkleding.

Pimp eens een Range


Hutch eigenaren Roger Elsten en Matthijs Vos hadden kunstenaar Philippe Stella uitgenodigd voor een live art performance op hun Range Rover Sport Autobiography. Het resultaat ziet er alvast veelbelovend uit.

Bovendien was dit voor concessie Jaguar Land Rover Metropool een mooie kans om hun nieuwe model, de Range Rover Velar ten toon te stellen.

De  Velar is de avant-garde Range Rover met een revolutionaire designfilosofie.
   
Dit hele gebeuren werd muzikaal versterkt door de fenomenale DJ-set van de Antwerpse Artiest N8N. Geen enkel event zou compleet zijn als er geen drank was. 
Carlsberg en Somersby Ciders waren er alvast ruim voldoende aanwezig.Dus genieten van een fris alcoholisch drankje bij dit warme weer was natuurlijk ook een pleziertje.

Het zou zonde zijn om naar zo een event in mijn eentje te gaan dus had ik het leuke gezelschap van ons moeder mee. Ook zij kon de muziek en een paar drankjes goed appreciëren. Laten we hopen dat ze stiekem ook een paar nette kledingstukken voor mijn verjaardag besteld heeft bij Hutch.

Artikel door Patrice Vangeel

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai