• HOTSPOTS
  • %s
  • Wijnbar Dito: verkozen tot beste van België!

Wijnbar Dito: verkozen tot beste van België!

Tegen een wijnbar zeggen we geen nee: rood, wit of rosé, alles door elkaar wat ons betreft! Nu zijn er overal in België ondertussen wel wijnbars te vinden, maar de beste? Wel volgens kenners – en dat zijn al bij al niet – moet je bij DITO in het centrum van Hasselt zijn. Voor het 2de jaar op rij werd deze wijnbar onlangs verkozen tot wijnbar van het jaar. Daar zitten we dus binnenkort aan het aperitief, daar mag je donder op zeggen.

Niet groot, wel goed

De zaak van Linde Jorissen en Peter Tholen wist 24 andere etablissementen te kloppen en sleepte de My Favourite Rueda Summer Hotspot Award in de wacht. Dito liet daarbij heel wat hippe bars achter zich en mag zich dan ook een fiere winnaar noemen. D

Het proefpalletje met 3 verschillende Rueda wijnen bleek uiteindelijk het verschil te hebben gemaakt, dus 2 keer raden wat wij gaan degusteren.

Verwacht je bij een bezoekje overigens niet aan een enorme zaak, op 35m2 proef je echter wel de hele wereld. Met een wijnkaart van om en bij de 250 wijntjes, ga je alvast niet met dorst buiten. Reserveren hoeft niet, gewoon hopen dat er plaats is!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Brasserie 28 in het centraal station van Brussel

Als er een nieuwe brasserie de deuren opent zijn we er natuurlijk als de ...

Klaar voor de Little Brewers Winter Garden?

Voor vernieuwende concepten, letterlijk leven in de brouwerij en culinaire hoogstandjes is er al ...

Hosting door Fraai