• Health
  • %s
  • Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. Nochtans, pas nu komen de rekels met een bijkomende (betalende) dienst waarvan we denken jammer. Alhoewel met Tinder Gold is er al helemaal geen hol meer aan versieren aan. Waar is de tijd van de galante witters op het witte paard en de middernachtelijke veroveringen?

Succes verzekerd

Soit, met Tinder Gold kun je dus zien wie je leuk vindt voordat je zelf naar links of rechts swiped. Voor amper 16,5 euro per maand of 3 euro per maand extra als je al Tinder Plus had, loop je nooit geen blauwtje meer. Wat ben jij een Casanova!

Nu zitten in het Tinder Gold pakketje nog wel meer leukigheden voor de actieve single op zoek naar kanonnenvlees. We denken daarbij aan: unlimited likes, rewind, 5 superlikes per dag en nog veel meer. Wij kunnen sowieso al uit het hoofd 5 snoodaards opnoemen die vol voor goud gaan.

Voor dit geld kun je natuurlijk niet als een kneusje in je zetel blijven hangen. Waar wacht je op, abonneren op die handel. Swipen was nog nooit zo makkelijk, al blijft natuurlijk één probleem wel aanwezig. IEMAND moet je wel eerst leuk vinden natuurlijk…

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Gadgets bij de vleet

Bij Whatmatters hebben we wat met gadgets, de tijd dat we letterlijk alle laatste ...

On fire, of net niet!

Zowat het minst sexy object op kantoor, in je wagen of in je appartementsblok? ...

Pingpongen op het werk in stijl!

Aangezien wij ons dagelijks op de redactie, die we omwille van allebei nog een ...