• Health
  • %s
  • Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. Nochtans, pas nu komen de rekels met een bijkomende (betalende) dienst waarvan we denken jammer. Alhoewel met Tinder Gold is er al helemaal geen hol meer aan versieren aan. Waar is de tijd van de galante witters op het witte paard en de middernachtelijke veroveringen?

Succes verzekerd

Soit, met Tinder Gold kun je dus zien wie je leuk vindt voordat je zelf naar links of rechts swiped. Voor amper 16,5 euro per maand of 3 euro per maand extra als je al Tinder Plus had, loop je nooit geen blauwtje meer. Wat ben jij een Casanova!

Nu zitten in het Tinder Gold pakketje nog wel meer leukigheden voor de actieve single op zoek naar kanonnenvlees. We denken daarbij aan: unlimited likes, rewind, 5 superlikes per dag en nog veel meer. Wij kunnen sowieso al uit het hoofd 5 snoodaards opnoemen die vol voor goud gaan.

Voor dit geld kun je natuurlijk niet als een kneusje in je zetel blijven hangen. Waar wacht je op, abonneren op die handel. Swipen was nog nooit zo makkelijk, al blijft natuurlijk één probleem wel aanwezig. IEMAND moet je wel eerst leuk vinden natuurlijk…

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Google pakt uit met een stevige upgrade: Pixel 2 & XL

Als de tovenaars van Google uitpakken met een nieuwe smartphone dan kunnen we niet ...

Borstelen in stijl: Yumaki!

Tandjes poetsen, we doen het elke dag, maar doe je het ook in stijl? ...

Hosting door Fraai