Marisa Papen in Egyptische cel omwille van naaktfoto’s!

Dat wij Marisa al langer genegen zijn is geen groot geheim! Ook wij zijn fan van haar onbezonnen zoektocht naar de naakte vrijheid! Helaas verliep de tocht nu voor het Limburgse naaktmodel iets minder aangenaam. In april heeft de Limburgse schone samen met een bevriend fotograaf een nachtje in een Egyptische cel doorgebracht. De twee hadden er, Marisa’s kenmerk, naaktshoots gedaan in piramides en tempels en dat is fout uitgedraaid. Egyptische tempels en tepels gaan duidelijk niet samen. Marisa heeft lang gewacht om haar verhaal naar buiten te brengen maar uiteindelijk koos ze ervoor het te delen met de wereld via haar blog!

“Ik wist wel dat de gevangenissen er wat anders waren dan in België, maar dit had ik niet verwacht”. “De eerste cel was volgepropt met minstens twintig mannen, van wie sommigen bewusteloos op de grond lagen. Anderen wurmde hun handen door de tralies, sommigen bloedden en schreeuwden. Zoiets had ik in het echte leven nog nooit gezien”, begint marisa haar verhaal. “De afgelopen twee jaar heb ik wild en vrij rondgelopen in zeker 50 landen”, “Zelden raakte ik verzeild in hachelijke situaties. Tot april van dit jaar, in Egypte.” De Limburgse schone, twee jaar geleden nog uitgeroepen tot mooiste vrouw op Instagram, sprak in Caïro af met Jesse Walker. Eigenlijk waren ze op weg naar Ethiopië, maar Jesse was helemaal in de ban van het oude Egypte: “Hij wou een fotografisch verhaal maken over hoe Egypte er zou uitgezien hebben voordat de Nijl was opgedroogd.” Het duo was zich naar eigen zeggen wel degelijk bewust van de culturele, politieke en religieuze verschillen tussen Egypte en het westen, maar een en ander liep toch anders dan gedacht.

De naaktshoot aan de tempels van Luxor leidde de helletocht in. Terwijl Jesse nog net op tijd de geheugenkaart kon formatteren, werden ze in de boeien geslagen. Gelukkig bestaan er nog programma’s om deze handeling ongedaan te maken en hebben de 8u Egyptische cel toch nog heerlijk beklijvende beelden opgeleverd!

Of ze dit nog eens zou avonturen in Egypte? ““Eén van de voorwaarden voor onze vrijlating was dat gemaakte beelden nooit mochten opduiken, anders zouden we Egypte niet meer binnen mogen”. “Nee dus (lacht)!”. Voor mij hoeft het niet meer. Normaal bleven we nog twee dagen in Egypte, maar na onze vrijlating heb ik onze vlucht onmiddellijk omgeboekt en zijn we diezelfde dag nog vertrokken. Ik was zelden zo opgelucht als toen we konden inchecken aan onze gate.”

Credits: Jesse Walker

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Rondingen die gezien mogen worden: Janine!

Instagram is een bijzonder fenomeen. We willen er al weleens jongedames benaderen die ons ...

Girl Next Door: Maxime Vergauwen

Niet dat we lui waren vandaag maar aangezien het in onze geboortestad krioelt van ...

Fitchick van de week: Stephanie Heymans

Uw redactie staat er slecht voor op dit moment. Waar we vroeger nog met ...

Hosting door Fraai