Eden Hazard pakt uit met eigen Mercurial Vapor Flyknit Ultra

Eden Hazard is terug en hoe! Als hij ons nu ook nog de wereldtitel schenkt dan is hij helemaal onze held. Maar laat hem eerst maar eens beginnen met een paar schoenen, zo veeleisend  zijn we bij Whatmatters nu ook weer niet.

Eden als boegbeeld

Nadat hij al op de FIFA-game met zijn smikkel stond, heeft Nike hem nu ook gebombardeerd tot het gezicht van de nieuwe Mercurial Vapor Flyknit Ultra. De jongen verdient het natuurlijk!

Nu zouden we er een heel stuk over kunnen schrijven, maar dat gaan we voor één keer eens niet doen. Waarom? Omdat we het Eden zelf gaan laten vertellen. Hij neemt ons even mee door de topmomenten uit zijn carrière en wie zijn wij zondagsvoetballers dan om niet te luisteren. Natuurlijk gaat het om een vooraf opgenomen interview en kregen we Eden niet zelf te zien, rang en stand moet er zijn natuurlijk en hij zit thuis met klein mannen.

Eden voetbalt in elk geval al 15 jaar met de Mercurial en als dat geen referentie is, dan weten we het ook niet meer. Bon genoeg geleuterd nu laten we het woord aan de heer Hazard.

PS. De schoenen zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. De limited edition in driedubbel zwart komt in een oplage van slechts 2.500 exemplaren, terwijl van de variant in het zwart/goud maar 1.500 exemplaren beschikbaar zijn.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Vittorio Brumotti: krankzinnig op 2 wielen

Als je denkt dat onze man Mister C. een held is, dan heb je ...

Het meest waanzinnige whisky glas op de markt

We geven het toe, we hebben het op de Whatmatters redactie moeten leren drinken. ...

Aster Nzeyimana, de trendy journalist van Sporza!

Op de vooravond van de Olympische Spelen van Rio 2016 hadden we de eer ...