• STUFF
  • %s
  • Sony pakt uit met een 77-inch Bravia A1 OLED 4K HDR-TV

Sony pakt uit met een 77-inch Bravia A1 OLED 4K HDR-TV

Waanzinnig geluid & beeld

Uiteraard zitten wij ook meer en meer op de laptop en smartphone te kijken, maar een knoert van een televisie blijft natuurlijk een must in de woonkamer. Het oog wil immers ook wat. De 77-inch Sony Bravia A1 OLED 4K HDR TV – een serieus mondje vol – voldoen hier alvast perfect aan. Deze klepper biedt OLED-beeldkwaliteit versterkt met een 4K HDR Processor X1 en Acoustic Surface-geluidsysteem. Netflix & chill krijgt meteen een heel andere betekenis!

Met 8 miljoen pixels krijg je een sublieme beeldkwaliteit voorgeschoteld, met indrukwekkende zwarttinten, levendige kleuren, scherpe beelden en een brede zichthoek.

Subliem geluid

Dat Sony met dit toestel een waar pareltje aflevert is wel duidelijk. Het is trouwens het eerste toestel waarbij het geluid uit het scherm zelf komt. Deze gloednieuwe technologie is door Sony ontworpen en zorgt voor een perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid. De luidsprekers zijn echter niet zichtbaar, waardoor de voorkant van het scherm een mooi geheel vormt.

Waanzinnige beelden

De 4K HDR Processor X1 Extreme-processor verbetert de kleurnauwkeurigheid, het contrast en de helderheid. Deze krachtige processor maakt het tevens mogelijk om niet-HDR content te verbeteren tot bijna 4K HDR-kwaliteit. Een Triluminos display biedt een breder kleurenpalet en zeer hoge helderheid. Daarnaast creëert de Super Bit Mapping 4K HDR een beeld zonder streepvorming en reduceert de databaseverwerking de ruis op het scherm. Tevens reduceert Motionflow de bewegingsartefacten voor een natuurlijke weergave van bewegingen.

Het toestel is compatibel met Android Tv van Google, waardoor je eenvoudig video’s kan streamen en gemiste uitzendingen worden teruggezien. Ook Google Play, Netflix en YouTube liggen aan je vingertoppen.

 

Vanaf eind september kan je naar de winkel hollen voor dit toestel, al kan je het tegenwoordig natuurlijk net zo goed netjes thuis laten afleveren. Met zijn 20.000 euro is dit pareltje natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Heb je wat minder budget te besteden, dan zijn er nog altijd de al eerder verschenen model met een 65-inch en 55-inch scherm.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Yes, we (JERRY)CAN

Eerlijk bij Whatmatters dachten we dat de jerrycan een stille dood gestorven was. Ja, ...

WOII wordt opnieuw decor van nieuwe Call of Duty

Grote gamers zijn we niet. Maar we bekennen, we gooien onze pedagogische en vaderlijke ...

Whatmatters verrast door YourSurprise

  We geven het toe, we zouden teleurgesteld zijn. Nu de zoon van onderstaande ...

Hosting door Fraai